Kohinoor punakulta kihlasormus 003-603P

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 342.00 €
Normaalihinta: 456.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 456.00 €

SKU: 24347
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Koko-opas

Kultakeskuksen klassinen Kohinoor 003-603P -sormus on kotimaista korumuotoilua kauneimmillaan. Sormus on valmistettu laadukkaasta 14K punakullasta, joka tuo muuten hyvin pelkistettyyn sormukseen modernimpaa ilmettä (samasta sormuksesta on saatavilla myös kelta- ja valkokultaversiot). Sormus on leveydeltään 4,5mm ja siihen voi halutessaan tilata ilmaisen kaiverruksen.

Mikäli haluat sormukseesi kaiverruksen, valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä).Huomaathan että emme myönnä palautusoikeutta kaiverretuille tuotteille. Valitse sormuksen koko siis tarkasti!

Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

SKU 24347
Kaiverrus 15
Brändi Kohinoor
Sormuksen tyyli Kihlasormus
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 4.5 mm
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Punakulta
Väri Punakulta
mpn 003-603P