Komono Winston Mirror Rose Gold/Cognac W2893

d:Komono Winston Mirror Rose Gold/Cognac W2893 miesten rannekello. Ruskean nahkarannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm ja punakultaisen rungon leveys 42mm. Punakullan värinen kellotaulu heijastelee peilin tavoin. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 23505

;
39,00 €
-56%

Komono Winston Mirror Rose Gold/Cognac W2893

Komono Winston Mirror Rose Gold/Cognac W2893

Tuotekoodi: 23505

Komono Winston Mirror Rose Gold/Cognac W2893 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

39,00 €

Tuotekuvaus

Komono Winston Mirror Rose Gold/Cognac W2893 miesten rannekello. Ruskean nahkarannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm ja punakultaisen rungon leveys 42mm. Punakullan värinen kellotaulu heijastelee peilin tavoin. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Komono-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.


Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään.
Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23505
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Punakulta, Ruskea
Takuu 1 vuosi
mpn W2893

Pieni hetki