Voutilainen X Leijona URHO CHRONO alias Toivo

4 990,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
38789

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Voutilainen X Leijona URHO CHRONO alias Toivo -rannekello on nuorekas, virtaviivainen ja sporttinen bi-compax kronongrafikello. Kello on sarjanumeroitu. Kello on saanut lisänimensä "Toivo" muistuttamaan käyttäjäänsä siitä, että aina on toivoa. Kellon ilme on syntynyt jo 1970-luvulla, joka oli maailmalla uuden aikaa vaikeiden sotavuosien jälkeen, ja kellossa on suuret painikkeet, kaksi erillisruutua ajanotolle ja hieman ylisuuri sekuntinäyttö, joka muistuttaa vanhoja ajanottokelloja. Luminointi on tehty käsin ja sinisessä tikatussa nahkarannekkeessa on vanhojen urheilukellojen rannekkeille ominainen rei'itys. Urho on syntynyt kelloseppämestari Kari Voutilaisen ja Perkko Oy:n omistaman Leijona-kellomerkin yhteistyönä Sveitsissä, ja 42 mm leveä runko sisältää Sellitan SW510 BH-automaattikoneiston, jossa on 48 tunnin käyntivara.

Vuonna 1918 perustettu Perkko Oy on tuonut Sveitsissä valmistettuja Leijona-kelloja Suomeen perustamisestaan saakka ja ollut mukana luomassa yhtä Suomen arvostetuimmista ja rakastetuimmista kellomerkeistä. Urho-kello on saanut nimensä Perkon yhden perustajaveljen, kultaseppä Urho Perkon mukaan. Tämän kellon sininen väri on Vuotilaisen lempiväri ja lisäksi sinisellä värillä on oma erityinen merkitys suomalaisille; siniristilippumme, siniset kirkkaat järvet sekä puhdas taivas. Tähän kelloon on löynyt juuri oikea sinisen väri Voutilaisen tehtaalla.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lisätietoja
SKU 38789
Brändi Leijona
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon paksuus 16
Rannekkeen pituus 195 - 225 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn 20.100.01.310

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.