Luminox Colormark 7053

d:Luminox-sukeltajankellot ovat olleet vakiovaruste alan ammattilaisille jo yli 25 vuoden ajan. Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja laivaston erikoisjoukot ovat nimekkäimpiä esimerkkejä sveitsiläisen Luminoxin nimeen vannojista. Sukellustyössä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla. Peräti 25 vuotta yhtäjaksoisesti hämärässä loistavat tritium-putket valaisevat viisarit ja indeksit todella kirkkaasti. Kellon runko on halkaisijaltaan 38 mm ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. 20 mm leveä kumiranneke, 200 m vesitiiveys ja kierrettävä, luminoitu kehä tekevät tästäkin mallista miellyttäväntuntuisen ja erittäin luotettavan seuralaisen pinnan alla. Kellotaulussa lisäominaisuutena myös kätevä päivyri. Luminox Colormark 7053 -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33290

;
389,00 €
    • Luminox Colormark 7053 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Luminox Colormark 7053

Luminox Colormark 7053

Tuotekoodi: 33290

Luminox Colormark 7053 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

389,00 €

Tuotekuvaus

Luminox-sukeltajankellot ovat olleet vakiovaruste alan ammattilaisille jo yli 25 vuoden ajan. Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja laivaston erikoisjoukot ovat nimekkäimpiä esimerkkejä sveitsiläisen Luminoxin nimeen vannojista. Sukellustyössä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla.

Peräti 25 vuotta yhtäjaksoisesti hämärässä loistavat tritium-putket valaisevat viisarit ja indeksit todella kirkkaasti. Kellon runko on halkaisijaltaan 38 mm ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. 20 mm leveä kumiranneke, 200 m vesitiiveys ja kierrettävä, luminoitu kehä tekevät tästäkin mallista miellyttäväntuntuisen ja erittäin luotettavan seuralaisen pinnan alla. Kellotaulussa lisäominaisuutena myös kätevä päivyri.

Luminox Colormark 7053 -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33290
Brändi Luminox
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn 7053

Pieni hetki