Luminox XS.3089 Colormark Chronograph

d:Luminox-sukeltajankellot ovat olleet vakiovaruste alan ammattilaisille jo yli 25 vuoden ajan. Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja laivaston erikoisjoukot ovat nimekkäimpiä esimerkkejä sveitsiläisen Luminoxin nimeen vannojista. Sukellustyössä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla. Peräti 25 vuotta yhtäjaksoisesti hämärässä loistavat tritium-putket valaisevat viisarit ja indeksit todella kirkkaasti. Kellon runko on halkaisijaltaan 45 mm ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. 23 mm leveä kumiranneke, 200 m vesitiiveys ja kierrettävä, luminoitu kehä tekevät tästäkin mallista miellyttäväntuntuisen ja erittäin luotettavan seuralaisen pinnan alla. Sekuntikello ja päivyri tuovat myös lisäarvoa jo valmiiksi laadukkaaseen pakettiin. Luminox XS.3089 Colormark Chronograph -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33291

;
420,00 €
-30%

Luminox XS.3089 Colormark Chronograph

Luminox XS.3089 Colormark Chronograph

Tuotekoodi: 33291

Luminox XS.3089 Colormark Chronograph 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

600,00 €

420,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Luminox-sukeltajankellot ovat olleet vakiovaruste alan ammattilaisille jo yli 25 vuoden ajan. Yhdysvaltain rannikkovartiosto ja laivaston erikoisjoukot ovat nimekkäimpiä esimerkkejä sveitsiläisen Luminoxin nimeen vannojista. Sukellustyössä ajan seuraaminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää ja helposti luettavissa olevat minuutit voivat olla ratkaiseva tekijä tehtävän onnistumisessa. Juuri siksi Luminox Light Technology (LLT) on markkinoiden suosituin vaihtoehto luminoinnin saralla.

Peräti 25 vuotta yhtäjaksoisesti hämärässä loistavat tritium-putket valaisevat viisarit ja indeksit todella kirkkaasti. Kellon runko on halkaisijaltaan 45 mm ja valmistettu Luminoxin lanseeraamasta hiilikuituvahvisteisesta Carbonox-materiaalista. 23 mm leveä kumiranneke, 200 m vesitiiveys ja kierrettävä, luminoitu kehä tekevät tästäkin mallista miellyttäväntuntuisen ja erittäin luotettavan seuralaisen pinnan alla. Sekuntikello ja päivyri tuovat myös lisäarvoa jo valmiiksi laadukkaaseen pakettiin.

Luminox XS.3089 Colormark Chronograph -kellolle myönnetään 2 vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33291
Brändi Luminox
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 23mm
Rannekkeen pituus 165 - 230 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 45 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn XS.3089

Pieni hetki