Michael Kors MK4334 Sofie

d:Ruudullisella sunray-kellotaululla varustettu Michael Kors MK4334 on ehdottomasti yksi Sofie-malliston näyttävimmistä tuotteista. Maineikkaat Michael Kors -logot ja kellon kehää kiertävät kirkkaat zirkoniat ovat myös omiaan lisäämään ylellisyyttä jokapäiväiseen tyyliisi. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värjätty kauniiseen kullan sävyyn. Saatavilla myös punakullan värisenä. Tässä mallissa rungon halkaisija on 36 mm ja rannekkeen leveys 14 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33336

;
246,75 €
-25%

Michael Kors MK4334 Sofie

Michael Kors MK4334 Sofie

Tuotekoodi: 33336

Michael Kors MK4334 Sofie 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

329,00 €

246,75 €

Tuotekuvaus

Ruudullisella sunray-kellotaululla varustettu Michael Kors MK4334 on ehdottomasti yksi Sofie-malliston näyttävimmistä tuotteista. Maineikkaat Michael Kors -logot ja kellon kehää kiertävät kirkkaat zirkoniat ovat myös omiaan lisäämään ylellisyyttä jokapäiväiseen tyyliisi. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värjätty kauniiseen kullan sävyyn. Saatavilla myös punakullan värisenä. Tässä mallissa rungon halkaisija on 36 mm ja rannekkeen leveys 14 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33336
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK4334

Pieni hetki