Michael Kors Pyper MK4338 Silver

d:Michael Kors Pyper MK4338 Silver on suorastaan syötävän hyvännäköinen rannekello! Tässä hopeanvärisessä mallissa on herkullinen sunray-kellotaulu, jota kiertävät kirkkaasti kimaltavat zirkoniakivet. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta mineraalilasista. Rungon halkaisija on 38 mm ja rannekkeen leveys 18 mm. Saatavilla myös kullan ja punakullan sävyissä. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35109

;
249,00 €

Michael Kors Pyper MK4338 Silver

Michael Kors Pyper MK4338 Silver

Tuotekoodi: 35109

Michael Kors Pyper MK4338 Silver 0 0

Väliaikaisesti loppu

249,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Pyper MK4338 Silver on suorastaan syötävän hyvännäköinen rannekello! Tässä hopeanvärisessä mallissa on herkullinen sunray-kellotaulu, jota kiertävät kirkkaasti kimaltavat zirkoniakivet. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta mineraalilasista. Rungon halkaisija on 38 mm ja rannekkeen leveys 18 mm. Saatavilla myös kullan ja punakullan sävyissä.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35109
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn MK4338

Pieni hetki