Michael Kors Pyper MK4339 Gold

d:Michael Kors Pyper MK4339 Gold on suorastaan syötävän hyvännäköinen rannekello! Tässä kullanvärisessä mallissa on herkullinen sunray-kellotaulu, jota kiertävät kirkkaasti kimaltavat zirkoniakivet. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta mineraalilasista. Rungon halkaisija on 38 mm ja rannekkeen leveys 18 mm. Saatavilla myös hopean ja punakullan sävyissä. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35110

;
255,00 €
    • Michael Kors Pyper MK4339 Gold on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors Pyper MK4339 Gold

Michael Kors Pyper MK4339 Gold

Tuotekoodi: 35110

Michael Kors Pyper MK4339 Gold 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

255,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Pyper MK4339 Gold on suorastaan syötävän hyvännäköinen rannekello! Tässä kullanvärisessä mallissa on herkullinen sunray-kellotaulu, jota kiertävät kirkkaasti kimaltavat zirkoniakivet. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta mineraalilasista. Rungon halkaisija on 38 mm ja rannekkeen leveys 18 mm. Saatavilla myös hopean ja punakullan sävyissä.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35110
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK4339

Pieni hetki