Monument rintakoru/riipus SnoWhite hopea SW2172

d:Ylellinen Monument-korusarja on kultaseppämestari Mika Tarkkasen käsialaa. Malliston inspiraationa on toiminut vuonna 1967 valmistunut Eila Hiltusen Sibelius-monumentti. Korut olivat myös osa maamme itsenäisyyttä juhlistanutta Suomi 100 -kampanjaa. Alkuperäisen veistoksen luominen vaati Hiltuselta äärimmäistä sitkeyttä, aivan kuten sotiemme veteraaneilta nähtiin jo vuosikymmeniä aiemmin. Samat arvot heijastuvat nyt myös Tarkkasen ajattomaan korumallistoon. Monument SnoWhite rintakoru SW2172 on valmistettu sterling-hopeasta ja sen kokonaismitat ovat 51x12 mm. Tätä mallia on saatavilla lisäksi tummemmassa hopean sävyssä sekä valko- ja keltakultaisena. Koru toimii halutessasi myös riipuksena. Kaikki upeat Monument-tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa ilman postikuluja.

Sku: 34491

;
142,40 €

Monument rintakoru/riipus SnoWhite hopea SW2172

Monument rintakoru/riipus SnoWhite hopea SW2172

Tuotekoodi: 34491

Monument rintakoru/riipus SnoWhite hopea SW2172 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

178,00 €

142,40 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Ylellinen Monument-korusarja on kultaseppämestari Mika Tarkkasen käsialaa. Malliston inspiraationa on toiminut vuonna 1967 valmistunut Eila Hiltusen Sibelius-monumentti. Korut olivat myös osa maamme itsenäisyyttä juhlistanutta Suomi 100 -kampanjaa. Alkuperäisen veistoksen luominen vaati Hiltuselta äärimmäistä sitkeyttä, aivan kuten sotiemme veteraaneilta nähtiin jo vuosikymmeniä aiemmin. Samat arvot heijastuvat nyt myös Tarkkasen ajattomaan korumallistoon.

Monument SnoWhite rintakoru SW2172 on valmistettu sterling-hopeasta ja sen kokonaismitat ovat 51x12 mm. Tätä mallia on saatavilla lisäksi tummemmassa hopean sävyssä sekä valko- ja keltakultaisena. Koru toimii halutessasi myös riipuksena. Kaikki upeat Monument-tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa ilman postikuluja.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34491
Brändi Monument
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Riipukset, Rintaneulat
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn SW2172

Pieni hetki