Nick Cabana Nilaya Suit Mesh NC208

d:Nick Cabana Nilaya Suit Mesh NC208 -kellossa on punakullanvärinen runko ja ranneke sekä musta kellotaulu. Koneistona on laadukas Japanilainen Citizen Miyota quartz koneisto. Runko on punakullanvärinen ja sen leveys on 40mm ja paksuus vain 6mm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys 20mm. Nick Cabana kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 19246

;
134,00 €
Nick Cabana Nilaya Suit Mesh NC208 5 1
-25%

Nick Cabana Nilaya Suit Mesh NC208

Nick Cabana Nilaya Suit Mesh NC208

Tuotekoodi: 19246

Nick Cabana Nilaya Suit Mesh NC208 5 1

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,00 €

134,00 €

Tuotekuvaus

Nick Cabana Nilaya Suit Mesh NC208 -kellossa on punakullanvärinen runko ja ranneke sekä musta kellotaulu. Koneistona on laadukas Japanilainen Citizen Miyota quartz koneisto. Runko on punakullanvärinen ja sen leveys on 40mm ja paksuus vain 6mm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys 20mm. Nick Cabana kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 19246
Brändi Nick Cabana
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Punakulta
Väri Musta, Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn 208

Pieni hetki