Northern Viking Jewellery NVJRS063 Korpiklaarni noitarumpu kaulakoru

d:Northern Viking Jewellery NVJRS063 Korpiklaarni noitarumpu -kaulakorussa on noitarumpi riipus, jonka taustapuolelle voimme kaivertaa. Kaulakoru sekä riipus ovat valmistettu hopean värisestä ruostumattomasta teräksestä. Kaulakorussa on papukaijalukitus. Korun ketjun pituus on 55cm. Riipuksen korkeus on 4cm ja leveys 2.7cm. Mukana toimitetaan Korpiklaani yhteyeen kortti! Northern Viking Jewelry -korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta riipuksen taustapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30754

;
29,90 €
Northern Viking Jewellery NVJRS063 Korpiklaarni noitarumpu kaulakoru 5 1
-25%

Northern Viking Jewellery NVJRS063 Korpiklaarni noitarumpu kaulakoru

Northern Viking Jewellery NVJRS063 Korpiklaarni noitarumpu kaulakoru

Tuotekoodi: 30754

Northern Viking Jewellery NVJRS063 Korpiklaarni noitarumpu kaulakoru 5 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

39,90 €

29,90 €

Tuotekuvaus

Northern Viking Jewellery NVJRS063 Korpiklaarni noitarumpu -kaulakorussa on noitarumpi riipus, jonka taustapuolelle voimme kaivertaa. Kaulakoru sekä riipus ovat valmistettu hopean värisestä ruostumattomasta teräksestä. Kaulakorussa on papukaijalukitus. Korun ketjun pituus on 55cm. Riipuksen korkeus on 4cm ja leveys 2.7cm. Mukana toimitetaan Korpiklaani yhteyeen kortti! Northern Viking Jewelry -korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta riipuksen taustapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30754
Brändi Northern Viking Jewelry
Kaiverrus 20
Kategoria Miesten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Ruostumaton teräs
Väri Hopea
mpn NVJRS063

Pieni hetki