Northern Viking Jewellery NVJRS064 Wolf Paw Rune kaulakoru

d:Northern Viking Jewellery NVJRS064 Wolf Paw Rune -kaulakorussa on sudenkäpälä riimu riipus. Kaulakoru sekä riipus ovat valmistettu hopean värisestä ruostumattomasta teräksestä. Kaulakorussa on papukaijalukitus. Korun ketjun pituus on 55cm. Riipuksen halkaisija on 3,3cm. Northern Viking Jewelry -korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta riipuksen taustapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30751

;
39,90 €
Northern Viking Jewellery NVJRS064 Wolf Paw Rune kaulakoru 5 5

Northern Viking Jewellery NVJRS064 Wolf Paw Rune kaulakoru

Northern Viking Jewellery NVJRS064 Wolf Paw Rune kaulakoru

Tuotekoodi: 30751

Northern Viking Jewellery NVJRS064 Wolf Paw Rune kaulakoru 5 5

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

39,90 €

Tuotekuvaus

Northern Viking Jewellery NVJRS064 Wolf Paw Rune -kaulakorussa on sudenkäpälä riimu riipus. Kaulakoru sekä riipus ovat valmistettu hopean värisestä ruostumattomasta teräksestä. Kaulakorussa on papukaijalukitus. Korun ketjun pituus on 55cm. Riipuksen halkaisija on 3,3cm. Northern Viking Jewelry -korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta riipuksen taustapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30751
Brändi Northern Viking Jewelry
Kaiverrus 20
Kategoria Miesten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Ruostumaton teräs
Väri Hopea
mpn NVJRS064

Pieni hetki