Northern Viking Jewelry Kuningasketju + Korpiklaani Noitarumpu riipus NVJRS068_60cm

d:Suomalaisessa tarustossa kerrotaan Korven Kulkijoista, väestä, joka asutti julmaa erämaata ja taittoi pitkiä matkoja mantereelta toiselle. Metsä soi ja korpi kumisi, kun kulkijat etenivät soittaen ja laulaen syrjäseutujen halki. Mukanaan heillä oli voimaa, tietoa ja suojelusta antavat korut, joita heimon keskuudessa isältä pojalle luovutettiin. Riipuksen keskelle taottiin ikiaikainen shamaanisymboli, joka tarjosi viisautta oikean reitin valinnassa ja sen kulkemisessa. Kuningasketju ja Korpiklaani Noitarumpu -riipus yhdistävät kaksi Northern Viking Jewelryn suosikkituotetta. Tämä 60 cm pitkä koru on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen riipuksella ilman rengasta on mittaa n. 4 cm. Koru toimitetaan asiaan kuuluvasti juuttipussissa, Korpiklaani-yhtyeen kortin kera. Voimme kaivertaa riipuksen taakse veloituksetta esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero NVJRS068_60cm

Sku: 33264

;
89,90 €
Northern Viking Jewelry Kuningasketju + Korpiklaani Noitarumpu riipus NVJRS068_60cm 5 3

Northern Viking Jewelry Kuningasketju + Korpiklaani Noitarumpu riipus NVJRS068_60cm

Northern Viking Jewelry Kuningasketju + Korpiklaani Noitarumpu riipus NVJRS068_60cm

Tuotekoodi: 33264

Northern Viking Jewelry Kuningasketju + Korpiklaani Noitarumpu riipus NVJRS068_60cm 5 3

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,90 €

Tuotekuvaus

Suomalaisessa tarustossa kerrotaan Korven Kulkijoista, väestä, joka asutti julmaa erämaata ja taittoi pitkiä matkoja mantereelta toiselle. Metsä soi ja korpi kumisi, kun kulkijat etenivät soittaen ja laulaen syrjäseutujen halki. Mukanaan heillä oli voimaa, tietoa ja suojelusta antavat korut, joita heimon keskuudessa isältä pojalle luovutettiin. Riipuksen keskelle taottiin ikiaikainen shamaanisymboli, joka tarjosi viisautta oikean reitin valinnassa ja sen kulkemisessa.

Kuningasketju ja Korpiklaani Noitarumpu -riipus yhdistävät kaksi Northern Viking Jewelryn suosikkituotetta. Tämä 60 cm pitkä koru on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen riipuksella ilman rengasta on mittaa n. 4 cm. Koru toimitetaan asiaan kuuluvasti juuttipussissa, Korpiklaani-yhtyeen kortin kera.

Voimme kaivertaa riipuksen taakse veloituksetta esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero NVJRS068_60cm

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33264
Brändi Northern Viking Jewelry
Kaiverrus 20
Kategoria Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Ruostumaton teräs
Väri Hopea
mpn NVJRS068_60cm

Pieni hetki