Olivia Burton Bejewelled Florals Midi Silver Mesh & Rose Gold OB16BF26

d:Kukkakuvioidut Olivia Burton -tuotteet vievät sinut takaisin 60-luvulle! Bejewelled Florals Midi Silver Mesh & Rose Gold -mallissa kellotaulu on upean värikäs ja eläväinen. Ruostumaton teräsrunko on halkaisijaltaan 30 mm ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Kokonaisuuden kruunaa hopeanvärinen mesh-ranneke. Tuotenumero OB16BF26. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35286

;
129,00 €

Olivia Burton Bejewelled Florals Midi Silver Mesh & Rose Gold OB16BF26

Olivia Burton Bejewelled Florals Midi Silver Mesh & Rose Gold OB16BF26

Tuotekoodi: 35286

Olivia Burton Bejewelled Florals Midi Silver Mesh & Rose Gold OB16BF26 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

129,00 €

Tuotekuvaus

Kukkakuvioidut Olivia Burton -tuotteet vievät sinut takaisin 60-luvulle! Bejewelled Florals Midi Silver Mesh & Rose Gold -mallissa kellotaulu on upean värikäs ja eläväinen. Ruostumaton teräsrunko on halkaisijaltaan 30 mm ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Kokonaisuuden kruunaa hopeanvärinen mesh-ranneke.

Tuotenumero OB16BF26. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35286
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16BF26

Pieni hetki