Pandora Beaded Heart Rose 787516 hela

d:Beaded Heart Rose 787516 -hela kuuluu Pandoran Purely Pandora -mallistoon. Tässä punakullan värisessä, hopeasta valmistetussa helassa on kauniin avonainen muotoilu. Muotona sydän on ajaton ja pettämätön valinta joka tilanteeseen. Saatavilla myös hopeanvärisenä. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 32962

;
21,80 €
-25%

Pandora Beaded Heart Rose 787516 hela

Pandora Beaded Heart Rose 787516 hela

Tuotekoodi: 32962

Pandora Beaded Heart Rose 787516 hela 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,00 €

21,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Beaded Heart Rose 787516 -hela kuuluu Pandoran Purely Pandora -mallistoon. Tässä punakullan värisessä, hopeasta valmistetussa helassa on kauniin avonainen muotoilu. Muotona sydän on ajaton ja pettämätön valinta joka tilanteeseen. Saatavilla myös hopeanvärisenä.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32962
Brändi Pandora
Teema Kivettömät
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Hopea
Mallisto Pandora Rosegold™
Teema Kivettömät, Rakkaus ja sydämet
Väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn 787516

Pieni hetki