Pandora Brilliant Bicycle hela 797858CZ

d:Ikuista elämän suurimmat hetket Pandora Life Moments -heloilla! Brilliant Bicycle 797858CZ on pala, joka saattaa kertoa omasta harrastuksesta tai vaikkapa lasten kasvamisesta pyöräilyikään. Valmistettu sterling-hopeasta ja viimeistelty kirkkailla zirkonioilla. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33960

;
59,00 €

Pandora Brilliant Bicycle hela 797858CZ

Pandora Brilliant Bicycle hela 797858CZ

Tuotekoodi: 33960

Pandora Brilliant Bicycle hela 797858CZ 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

59,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Ikuista elämän suurimmat hetket Pandora Life Moments -heloilla! Brilliant Bicycle 797858CZ on pala, joka saattaa kertoa omasta harrastuksesta tai vaikkapa lasten kasvamisesta pyöräilyikään. Valmistettu sterling-hopeasta ja viimeistelty kirkkailla zirkonioilla.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33960
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela, Riipushelat
Teema Harrastukset ja urheilu, Kivelliset
Väri Hopea, Kirkas
Takuu 2 vuotta
mpn 797858CZ

Pieni hetki