Pandora kirjainhelat

d:Pandora kirjainheloista voit muodostaa Pandora rannekoruusi haluamasi sanan tai nimen pujottamalla helat rannekoruun. Kirjainten toinen puoli on sileä ja toinen puoli on sydämmin koristeltu. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 34682

;
21,80 €
Pandora kirjainhelat 5 2
-25%

Pandora kirjainhelat

Pandora kirjainhelat

Tuotekoodi: 34682

Pandora kirjainhelat 5 2

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,00 €

21,80 €

Tuotekuvaus

Pandora kirjainheloista voit muodostaa Pandora rannekoruusi haluamasi sanan tai nimen pujottamalla helat rannekoruun. Kirjainten toinen puoli on sileä ja toinen puoli on sydämmin koristeltu.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34682
Brändi Pandora
Teema Kivettömät
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Kirjaimet ja numerot, Kivettömät
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki