Pandora Classic Flower Arrangement hela 797907ENMX

d:Classic Flower Arrangement -hela 797907ENMX kuuluu aurinkoiseen Blossom by Pandora -tuoteperheeseen. Tämä värikäs korupala on kuin kokonainen puutarha keräilykorussasi! Hela on valmistettu sterling-hopeasta ja sen kukille sävyn antavat upeat emalivärjäykset. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33949

;
36,80 €
-25%

Pandora Classic Flower Arrangement hela 797907ENMX

Pandora Classic Flower Arrangement hela 797907ENMX

Tuotekoodi: 33949

Pandora Classic Flower Arrangement hela 797907ENMX 0 0

Väliaikaisesti loppu

49,00 €

36,80 €

Tuotekuvaus

Classic Flower Arrangement -hela 797907ENMX kuuluu aurinkoiseen Blossom by Pandora -tuoteperheeseen. Tämä värikäs korupala on kuin kokonainen puutarha keräilykorussasi! Hela on valmistettu sterling-hopeasta ja sen kukille sävyn antavat upeat emalivärjäykset.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33949
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivettömät, Muut
Väri Hopea, Keltainen, Sininen, Vaaleanpunainen, Vihreä
Takuu 2 vuotta
mpn 797907ENMX

Pieni hetki