Pandora Disney Simba hela 768049ENMX

d:Tuo tuulahdus Disneyn taikaa jokaiseen päivääsi. Pandora Disney Simba 768049ENMX-hela on saanut inspiraationsa ikonisesta Leijonakuningas-elokuvasta, jossa seikkailee leijonanpentu Simba yhdessä ystäviensä Timonin ja Pumban kanssa Jylhämaassa. Sterling-hopeasta valmistetussa helassa on aikuisen Simban päänkuva ja kullanvärinen hela on maalattu emalimaalein. Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Sku: 36559

;
55,20 €
    • Pandora Disney Simba hela 768049ENMX on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Pandora Disney Simba hela 768049ENMX

Pandora Disney Simba hela 768049ENMX

Tuotekoodi: 36559

Pandora Disney Simba hela 768049ENMX 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

69,00 €

55,20 €

Tuotekuvaus

Tuo tuulahdus Disneyn taikaa jokaiseen päivääsi. Pandora Disney Simba 768049ENMX-hela on saanut inspiraationsa ikonisesta Leijonakuningas-elokuvasta, jossa seikkailee leijonanpentu Simba yhdessä ystäviensä Timonin ja Pumban kanssa Jylhämaassa. Sterling-hopeasta valmistetussa helassa on aikuisen Simban päänkuva ja kullanvärinen hela on maalattu emalimaalein. Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36559
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivettömät
Väri Kulta
mpn 768049ENMX

Pieni hetki