Pandora Disney Simba & Mustafa hela 768262ENMX

d:Tuo tuulahdus Disneyn taikaa jokaiseen päivääsi. Pandora Disney Simba-Mustafa 768262ENMX hela on saanut inspiraationsa ikonisesta Leijonakuningas-elokuvasta, jossa seikkailee leijonanpentu Simba yhdessä ystäviensä Timonin ja Pumban kanssa Jylhämaassa. Kullanvärisessä Sterling-hopeasta valmistetussa korussa on kuvattu yksi elokuvan vaikuttavimmista kohtauksista, jossa Simba pentu istuu isänsä Mustafan rinnalla kalliolla, ja korun toisessa osassa on kaunis kuvaus Afrikan savannista laskevan auringon valossa. Koru on maalattu emalimaalein ja sen korkeus on 23 mm. Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Sku: 36560

;
66,80 €
-25%

Pandora Disney Simba & Mustafa hela 768262ENMX

Pandora Disney Simba & Mustafa hela 768262ENMX

Tuotekoodi: 36560

Pandora Disney Simba & Mustafa hela 768262ENMX 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

66,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Tuo tuulahdus Disneyn taikaa jokaiseen päivääsi. Pandora Disney Simba-Mustafa 768262ENMX hela on saanut inspiraationsa ikonisesta Leijonakuningas-elokuvasta, jossa seikkailee leijonanpentu Simba yhdessä ystäviensä Timonin ja Pumban kanssa Jylhämaassa. Kullanvärisessä Sterling-hopeasta valmistetussa korussa on kuvattu yksi elokuvan vaikuttavimmista kohtauksista, jossa Simba pentu istuu isänsä Mustafan rinnalla kalliolla, ja korun toisessa osassa on kaunis kuvaus Afrikan savannista laskevan auringon valossa. Koru on maalattu emalimaalein ja sen korkeus on 23 mm. Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36560
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Riipushelat
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset
Väri Kulta
mpn 768262ENMX

Pieni hetki