Pandora Disney Simba & Nala sydän hela 798044NPRMX

d:Tuo tuulahdus Disneyn taikaa jokaiseen päivääsi. Pandora Disney Simba-Nala sydän 798044NPRMX-hela on saanut inspiraationsa ikonisesta Leijonakuningas-elokuvasta, jossa seikkailee leijonanpentu Simba yhdessä ystäviensä Timonin ja Pumban kanssa Jylhämaassa. Sterling-hopeasta valmistetussa sydämenmuotoisessa hela kuvaa nuorta Simbaa nuoruudenrakkautensa Nalan kanssa, ja helan reunaan on upotettu vaaleanpunaisia ja oransseja zirkonioita elokuvan hengen mukaisesti. Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Sku: 36562

;
51,80 €
-25%

Pandora Disney Simba & Nala sydän hela 798044NPRMX

Pandora Disney Simba & Nala sydän hela 798044NPRMX

Tuotekoodi: 36562

Pandora Disney Simba & Nala sydän hela 798044NPRMX 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

51,80 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Tuo tuulahdus Disneyn taikaa jokaiseen päivääsi. Pandora Disney Simba-Nala sydän 798044NPRMX-hela on saanut inspiraationsa ikonisesta Leijonakuningas-elokuvasta, jossa seikkailee leijonanpentu Simba yhdessä ystäviensä Timonin ja Pumban kanssa Jylhämaassa. Sterling-hopeasta valmistetussa sydämenmuotoisessa hela kuvaa nuorta Simbaa nuoruudenrakkautensa Nalan kanssa, ja helan reunaan on upotettu vaaleanpunaisia ja oransseja zirkonioita elokuvan hengen mukaisesti. Pandora-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Hela pujotetaan Pandoran kaula- tai rannekoruun helassa olevan reiän läpi. Valitsemalla juuri sinulle sopivan korun ja helat voit rakentaa täysin uniikin juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Ranne/kaulakoru ei sisälly pakkaukseen.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36562
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset
Väri Hopea
mpn 798044NPRMX

Pieni hetki