Pandora Disney Snow White Portrait 797165ENMX lukkopala

d: Pandoran Disney -sarjaan on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Tässä Snow White Portrait 797165ENMX -lukkopalassa säteilee Lumikki. Hopeisessa, sydämenmuotoisessa palasessa on käytetty koristeena myös punaista ja valkoista emalia. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi pienten helojen muodossa. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32202

;
39,20 €
Pandora Disney Snow White Portrait 797165ENMX lukkopala 5 1
    • Pandora Disney Snow White Portrait 797165ENMX lukkopala on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Pandora Disney Snow White Portrait 797165ENMX lukkopala

Pandora Disney Snow White Portrait 797165ENMX lukkopala

Tuotekoodi: 32202

Pandora Disney Snow White Portrait 797165ENMX lukkopala 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,00 €

39,20 €

Tuotekuvaus

Pandoran Disney -sarjaan on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Tässä Snow White Portrait 797165ENMX -lukkopalassa säteilee Lumikki. Hopeisessa, sydämenmuotoisessa palasessa on käytetty koristeena myös punaista ja valkoista emalia. Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi pienten helojen muodossa. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32202
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela, Lukkopalat
Teema Eläimet ja luonto, Kivettömät, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797165ENMX

Pieni hetki