Pandora Gleaming Clover Heart hela 797869NRGMX

d:Gleaming Clover Heart -hela 797869NRGMX kuuluu Pandoran onnea tuovaan Make Your Luck -mallistoon. Sterling-hopeasta valmistettu sydän on kuorrutettu vihreillä ja vaaleanpunaisilla kristalleilla. Tämä näyttävä onnenamuletti on keräilykoruun todella upea lisäys! Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33938

;
45,50 €
    • Pandora Gleaming Clover Heart hela 797869NRGMX on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Pandora Gleaming Clover Heart hela 797869NRGMX

Pandora Gleaming Clover Heart hela 797869NRGMX

Tuotekoodi: 33938

Pandora Gleaming Clover Heart hela 797869NRGMX 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

65,00 €

45,50 €

Tuotekuvaus

Gleaming Clover Heart -hela 797869NRGMX kuuluu Pandoran onnea tuovaan Make Your Luck -mallistoon. Sterling-hopeasta valmistettu sydän on kuorrutettu vihreillä ja vaaleanpunaisilla kristalleilla. Tämä näyttävä onnenamuletti on keräilykoruun todella upea lisäys!

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla erittäin suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33938
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Kristalli
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Emaloidut/värikkäät, Matkustus, Rakkaus ja sydämet
Väri Hopea, Vaaleanpunainen, Vihreä
Takuu 2 vuotta
mpn 797869NRGMX

Pieni hetki