Pandora Pink Flower Glass hela 797901

d:Pink Flower Glass -hela 797901 kuuluu aurinkoiseen Blossom by Pandora -tuoteperheeseen. Koristeelliset kukkakuviot helan pintaan on tyylitelty kauttaaltaan vaaleanpunaisesta, irisoidusta ja läpikuultavasta Murano-lasista. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33947

;
39,00 €
    • Pandora Pink Flower Glass hela 797901 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Pandora Pink Flower Glass hela 797901

Pandora Pink Flower Glass hela 797901

Tuotekoodi: 33947

Pandora Pink Flower Glass hela 797901 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

39,00 €

Tuotekuvaus

Pink Flower Glass -hela 797901 kuuluu aurinkoiseen Blossom by Pandora -tuoteperheeseen. Koristeelliset kukkakuviot helan pintaan on tyylitelty kauttaaltaan vaaleanpunaisesta, irisoidusta ja läpikuultavasta Murano-lasista.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33947
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Lasi
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Eläimet ja luonto, Emaloidut/värikkäät, Kivelliset, Muut
Väri Vaaleanpunainen
Takuu 2 vuotta
mpn 797901

Pieni hetki