Pandora tuotepaketti, rannekoru + openwork ruusuhela

d:Tämä Pandora-tuotepaketti pitää sisällään Moments 590702HV -rannekorun sekä Openwork Ruusuhelan 791282. Rannekoru sekä hela on valmistettu laadukkaasta 925 sterling-hopeasta. Tuotepakkaus toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa! Tämä tuotepaketti on oivallinen lahja tai hyvä alku oman Pandora-korun kokoamiseen! Verkkokaupastamme löytyy monipuolinen valikoima Pandoran upeita heloja monenlaiseen makuun. Helojen teemat koostuvat esimerkiksi hauskoista hahmoista, symboleista ja säihkyvistä kivistä. Rannekorua on saatavilla useissa eri pituuksissa, mutta pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon, että tarkoituksena on tosiaan kerätä erilaisia heloja siihen. Helat kierretään ketjuun siten että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan itsellään. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora-koru, jonka mukana kannat muistojasi helojen muodossa.

Sku: 20935

;
58,50 €
Pandora tuotepaketti, rannekoru + openwork ruusuhela 4 8
-25%

Pandora tuotepaketti, rannekoru + openwork ruusuhela

Pandora tuotepaketti, rannekoru + openwork ruusuhela

Tuotekoodi: 20935

Pandora tuotepaketti, rannekoru + openwork ruusuhela 4 8

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

78,00 €

58,50 €

Tuotekuvaus

Tämä Pandora-tuotepaketti pitää sisällään Moments 590702HV -rannekorun sekä Openwork Ruusuhelan 791282. Rannekoru sekä hela on valmistettu laadukkaasta 925 sterling-hopeasta. Tuotepakkaus toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa!

Tämä tuotepaketti on oivallinen lahja tai hyvä alku oman Pandora-korun kokoamiseen! Verkkokaupastamme löytyy monipuolinen valikoima Pandoran upeita heloja monenlaiseen makuun. Helojen teemat koostuvat esimerkiksi hauskoista hahmoista, symboleista ja säihkyvistä kivistä. Rannekorua on saatavilla useissa eri pituuksissa, mutta pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon, että tarkoituksena on tosiaan kerätä erilaisia heloja siihen. Helat kierretään ketjuun siten että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan itsellään. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora-koru, jonka mukana kannat muistojasi helojen muodossa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 20935
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Mallisto Keräilyrannekorut
Teema Eläimet ja luonto, Kivettömät, Rakkaus ja sydämet
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki