Pandora Shine Sweet As Honey hela 767044CZ

d:Pandora Sweet As Honey -helassa 767044CZ pörrää pesäänsä vartioiva mehiläinen. Hela on valmistettu sterling-hopeasta ja pinnoitettu 18 karaatin keltakullalla. Koristeeksi on aseteltu kirkkaita zirkonioita ja pesän sisään upea tiikerinsilmä-korukivi. Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon.

Sku: 35605

;
89,00 €

Pandora Shine Sweet As Honey hela 767044CZ

Pandora Shine Sweet As Honey hela 767044CZ

Tuotekoodi: 35605

Pandora Shine Sweet As Honey hela 767044CZ 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandora Sweet As Honey -helassa 767044CZ pörrää pesäänsä vartioiva mehiläinen. Hela on valmistettu sterling-hopeasta ja pinnoitettu 18 karaatin keltakullalla. Koristeeksi on aseteltu kirkkaita zirkonioita ja pesän sisään upea tiikerinsilmä-korukivi. Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on noussut maailmalla todella suureen suosioon.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35605
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Pandora Shine™
Teema Eläimet ja luonto, Kivelliset
Väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn 767044CZ

Pieni hetki