Paul Hewitt Sailor Line Rose Gold Blue 36mm Metal Rose Gold PH-SA-R-Sm-B-4M

d:Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kello on päällystetty punakullalla ja ranneke on tehty myös punakullalla käyttäen mesh tyyliä. Tämä tekee rannekkeesta yksityiskohtaisemman ja saa materiaalin muotoutumaan paremmin ranteen liikkeisiin. 2cm levyisessä rannekkeessa on liukuva kiinnitysosa, jonka avulla saat säädettyä rannekkeen pituutta helposti kotikonstein. Tämä vapaa-aikaan suunnattu kellomalli on roiskesuojattu ja koneistona on kestävä  RONDA -koneisto. Lähes naarmuuntumaton safiirilasi on yleellinen lisäys tämän hintaluokan kelloon. Kellorungon koko on 36mm. Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo. Tuotteen tarkka nimi:PAUL HEWITT Sailor Line Watch Rose Gold Blue Lagoon Metal Watchstrap Rose Gold PH-SA-R-Sm-B-4M

Sku: 16141

;
95,40 €
-40%

Paul Hewitt Sailor Line Rose Gold Blue 36mm Metal Rose Gold PH-SA-R-Sm-B-4M

Paul Hewitt Sailor Line Rose Gold Blue 36mm Metal Rose Gold PH-SA-R-Sm-B-4M

Tuotekoodi: 16141

Paul Hewitt Sailor Line Rose Gold Blue 36mm Metal Rose Gold PH-SA-R-Sm-B-4M 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

159,00 €

95,40 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kello on päällystetty punakullalla ja ranneke on tehty myös punakullalla käyttäen mesh tyyliä. Tämä tekee rannekkeesta yksityiskohtaisemman ja saa materiaalin muotoutumaan paremmin ranteen liikkeisiin. 2cm levyisessä rannekkeessa on liukuva kiinnitysosa, jonka avulla saat säädettyä rannekkeen pituutta helposti kotikonstein. Tämä vapaa-aikaan suunnattu kellomalli on roiskesuojattu ja koneistona on kestävä  RONDA -koneisto. Lähes naarmuuntumaton safiirilasi on yleellinen lisäys tämän hintaluokan kelloon. Kellorungon koko on 36mm.

Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Tuotteen tarkka nimi:PAUL HEWITT Sailor Line Watch Rose Gold Blue Lagoon Metal Watchstrap Rose Gold PH-SA-R-Sm-B-4M

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16141
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen pituus 170 - 220 mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Väri Punakulta, Sininen
Takuu 2 vuotta
mpn PH-SA-R-Sm-B-4M

Pieni hetki