Polar A360 White aktiivisuusranneke

Sku: 19789

159,00 €

Polar A360 White aktiivisuusranneke

Lisää kuvia

Polar A360 White aktiivisuusranneke

Tuotekoodi: 19789

Polar A360 White aktiivisuusranneke 0 0

Loppu varastosta

Special Price 159,00 €

Hinta: 199,00 €

Tuotekuvaus

Polar A360 White on Polarin huippu-uutuus, jossa uusimpana ominaisuutena on kauan odotettu sykkeen mittaus ranteesta. Markkinoilla on aiemminkin ollut ranteesta mittaavia mittareita mutta Polar on halunnut varmistaa tekniikan toimivuuden. Pitkän kehitystyön ja testaamisen tuloksena on syntynyt Polar A360, joka on täyttänyt Polarin ranteesta mittaavalle sykemittarille asettamat tavoitteet. Tekniikka perustuu optiseen sykkeen mittaukseen ranteesta. Polar A360 sykemittarissa on lisäksi paljon muita huippu ominaisuuksia, kuiten värillinen kosketusnäyttö, aktiivisuusmittari ja älykkäät ilmoitukset, kun yhdistät A360 laitteesi puhelimeen. Laite on suunniteltu siroksi ja muodikkaaksi.

Polar A360 aktiivisuusranneke tekee harjoitukseen lähdöstä helppoa. Sinun ei tarvitse kuin laittaa sykemittari ranteeseen ja lähteä urheilemaan. Erillistä sykevyötä ei tarvita. Asettamalla laitteeseesi harrastamasi lajin urheilulaji profiiliin saat kaikista tarkimmat tiedot esimerkiksi poltetuista kaloreista. Polar tarjoaa yli 100 erilaista urheilu profiili, koska jokaisella urheilulajilla on omat erityispiirteensä. Polar A360 kertoo harjoituksen aikana sen hetkisen sykkeesi ja näyttää millä sykealueella sykkeesi on. Tämän avulla voit säädellä tahtiasi, jotta pääset oikealle sykealueelle. Voit määrittää omat tavoitteesi ja laite neuvoo sinua oikean intensiteetin ylläpitämiseksi, jotta pääset tavoitteisiisi. Laite laskee kulutetut kalorit persoonallisete tietojesi avulla. Syöttämällä laitteeseen pituutesi, painosi, ikäsi, sukupuolesi ja lajiprofiilin saat tarkat tiedot kulutetuista kaloreista. 

Laitteen aktiivisuusmittaus toiminnon avulla pysyt hyvin kartalla päivittäisestä aktiivisuudestasi. Laite tarkkailee untasi, laskee askeleet ja poltetut kalorit sekä päivittäin liikutun matkan. Voit asettaa aktiivisuustavoitteen ja seurata sen täyttymistä. Mikäli tarvitset apua aktiivisuustavoitteen täyttämiseen niin tällöin laite antaa käytännöllisiä neuvoja.  Polar A360 White laite antaa lisäksi värinä hälytyksen mikäli olet ollut liian kauan tekemättä mitään. Voit seurata aktiivisuustietojasi ja monia muita tietoja Polar Flow -verkkopalvelussa.

Polar A360 White aktiivisuusranneke toimii lisäksi sinun henkilökohtaisen valmentajanasi. Se valmentaa sinua aktiivisempaan elämäntapaan ja motivoi sinua tarkan palautteen avulla. Toiminto antaa sinulle hyviä vinkkejä esimerkiksi päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttamiseen. Laite voi kertoa sinulle esimerkiksi, että aktiivisuustavoitteen saavuttamiseksi sinun tulee juosta 10 minuuttia tai kävellä 30 minuuttia. Laite antaa päivittäisen, viikoittaisen ja kuukausittaisen palautteen harjoituksistasi ja siitä kuinka ne ovat edistäneet terveyttäsi. Jokaisen harjoituksen jälkeen laite Polar A360 kertoo sinulle, että kuinka kyseinen harjoitus on palvellut kunnon kehittymistäsi ja kuinka voit muokata harjoitteluasi, että siitä tulisi entistä monipuolisempaa.

Polar A360 White on myös liitettavissä puhelimeesi. Älykkäiden ilmoitusten avulla saat värinä ilmoitukset sykemittariisi, kun sinulle tulee puhelu, tekstiviesti, kalenteri hälytys tai sosiaalisen median ilmoitus.

Polar Flow puhelin sovelluksen avulla saat voit muuttaa sykemittarisi asetuksia. Sovellus mahdollistaa myös reaaliaikasen tiedonsiirron sykemittarin ja puhelimen välillä ja saat analyysia kerätystä tiedosta. Polar Flow verkkosovelluksen avulla saat tarkempaa statistiikka ja graafeja harjoituksistasi ja harjoituksien tuloksista. Palvelun avulla on helppo seurata kehittymistä. Palvelussa asetat tavoitteet, tarkastelut kehitystä ja suunnittelet harjoituksia. 

Teknisiä tietoja

  • paino 31,7-37,3 grammaa riippuen rannekkeen pituudesta
  • rannekkeen leveys 23,5 mm
  • rannekkeen pituus S 130-170mm, M 155-200mm, L 180-225 mm
  • ladattava akku
  • akunkesto jopa 2 viikkoa
  • päivitettävä ohjelmisto
  • monikielinen (sisältää Suomi)
  • Bluetooth smart liitäntä sekä usb-kaapeli latausta ja tiedonsiirtoa varten
  • yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windown XP,7,8,10 ; Mac OS X 10.6
  • Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 19789
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin