Polar Ignite Black

199,00 € 159,00 € Säästät: 40,00 €
Varastossa
SKU
34826
Muut mallit

Tilaa vuoden tyylikkäin treenikaveri Polar Ignite Black

Polar Ignite Black on kosketusnäytöllä varustettu tyylikäs fitnesskello, jossa huippuunsa viritetyt terveys- ja kuntoiluominaisuudet yhdistyvät tyylikkääseen ulkonäköön! Kohtuuhintaiseen mittariin on pakattu paljon ominaisuuksia todella pieneen pakettiin ja kellosta löytyykin sisäänrakennettu GPS, edistynyt rannesykkeenmittaus, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja yöllinen palautumisen mittaus. Polar Ignite on täydellinen valinta aktiiviseen elämään pyrkivälle ja erityisesti suunniteltu kuntoliikunta mielessä!

Kaunis ja siro Ignite on hyvin huomaamaton kädessä ja sisältää kaikki aktiiviseen elämään ja oman kunnon seurantaan tarvittavat ominaisuudet. Mustalla rungolla varustetussa kellossa on kirkas kosketusnäyttö automaattisella kirkkauden säädöllä ja se painaa vain 35 grammaa. 


Kaksi rannekekokoa!

Ignitea on saatavilla kahdella eri rannekkeen pituudella. Valitse S, mikäli ranteesi ympärysmitta on 130-185mm ja M/L mikäli 155-210mm. Kellolle myönnetään Polarin kahden vuoden virallinen takuu.


Laitteen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Precision Prime™ ‑edistyksellinen rannesykkeenmittaus
 • Integroitu GPS
 • Nightly Recharge™ ‑palautumisen mittaus
 • FitSpark™ ‑päivittäinen henkilökohtainen treeniopas
 • Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta
 • Serene™- ohjattu hengitysharjoitus

Tarkka rannesykkeenmittaus

Polarin rannesykkeenmittaus on yksi markkinoiden edistyneimmistä, kiitos Precision Prime monianturiteknologian, jonka tarkkuutta on kehuttu jo Polar Vantage mittareissa. Sen avulla pystyt seuraamaan harjoittelemaan ilman erillistä sykevyötä ja seuraamaan aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden. Tämä rannesykkeenmittaus pysyy mukana myös rankemmissakin treeneissä!


Palautumisen mittaus

Igniten Nightly Recharge -toiminto mittaa palautumistasi nukkuessasi ja kertoo kuinka hyvin olet palautunut päivän koitoksista. Se antaa yksinkertaisen ja helpon tavan seurata jaksamistasi ja sen avulla myös tiedät, milloin on aika levätä. 

Nightly Recharge perustuu unen tilan ja autonomisen hermoston aktiivisuuden mittaamiseen unen aikana. Toimintoa voi tarkastella niin kellossa kuin Polar Flow -sovelluksessa.Unen seuranta

Polar Sleep Plus Stages unen seuranta antaa kaiken tarvittavan tiedon unestasi ja sen laadusta. Se seuraa unesi eri vaiheita kestoa, ja kertoo kokonaisuudessaan unen määrän ja laadun. Lisäksi se antaa erillisen unituloksen, joka koostuu kaikista edellämainituista tekijöistä ja on kätevä yksinkertainen mittari unesi seuraamiseen.Henkilökohtainen harjoitusapuri

Polar Ignite Blackin kanssa et joudu enää arpomaan päivän harjoitusta, sillä sen henkilökohtaisesti räätälöidyt FitSpark-treenit ovat aina valmiina jokaiselle päivälle. Ne ovat optimoituja kuntotasosi ja harjoitteluhistoriasi mukaan ja ottavat huomioon myös palautumisesi! Lisäksi kello opastaa sinua harjoituksen eri vaiheissa, joten kynnys harjoitteluun on todella matala. Ohjattu hengitysharjoitus

Ignitessä Polar tuo uuden ominaisuuden kehon tärkeimmän lihaksen eli aivojen hyvinvointiin. Serene™ on ohjattu meditaatio- ja hengitysharjoitus, joka auttaa hallitsemaan stressiä ja kehittää keskittymiskykyä. Toiminta ohjaa sinut läpi hengitysharjoituksen ja antaa reaaliaikaisen biopalautteen. Se myös antaa yhteenvedon tyyneysvyöhykkeellä käyttämästäsi ajasta!Polar Ignite Black tekniset tiedot:

 • Kirkas kosketusnäyttö, jonka valoisuuden taso säätyy ympäristön kirkkauden mukaan.
 • ‎43 x 43 x 8,5 mm. Paino 35 grammaa.
 • Lasikuituvahvisteinen polymeerikuori. Ruostumaton teräskehys ja -painike.
 • Sisäänrakennettu GPS ja Glonass
 • Akunkesto kellotilassa 24/7 sykemittauksella jopa 5 päivää ja 17 tuntia treenitilassa GPS ja sykemittaus päällä.
 • 24/7 aktiivisuuden ja sykkeen seuranta
 • Vedenkestävä 30 m (ISO 22810, soveltuu uimiseen)
 • Älypuhelinilmoitukset
 • Aika ja päivämäärä. Herätys ja torkkutoiminto. Sekuntikello ja alaspäin laskeva ajastin.
 • Yhteensopiva H10 -sykevyön kanssa.

Polar Ignite on varustettu Liikenne- ja viestintäministeriön tietoturvamerkillä. Voit siis olla varma siitä, että tuotteeseen ja palveluun liittyviin tietoturva-asioihin on kiinnitetty huomiota.

Usein kysytyt kysymykset:

Miksi musta ignite on edullisempi kuin valkoinen tai keltainen ignite?

Kellot ovat muuten täysin samanlaisia, mutta mustan Igniten ranneke on valmistettu edullisemmasta TPU-muovista. Valkoisen ja keltaisen Igniten rannekkeet ovat taas silikonia, joka on monien mielestä hieman miellyttävämpi tuntumaltaan. Kellon ranneke on standardikiinnitykselllä, joten myös tarvikerannekkeet sopivat alkuperäisen rannekkeen tilalle.


Mitä eroa on Polar Ignitellä ja Polar Vantage M -mittareilla?


Ignitestä puuttuvat seuraavat Vantage M:stä löytyvät ominaisuudet:

 • Training Load Pro harjoittelukuorman ja rasituksen seuranta
 • Harjoittelun tehoalueet
 • Harjoituksen vaikutus (vain Flow nettipalvelussa)
 • Monilajiharjoittelu (esim. Triathlon)
 • Manuaaliset kierrokset
 • Automaattinen harjoituksen pysäytys/käynnistys
 • Ei yhdistettävyyttä ulkopuolisiin pyöräily tai juoksusensoreihin (paitsi sykevyö)
 • Lyhyempi harjoittelun aikainen akunkesto

Sisältääkö pakkaus sykevyön? Tarvitsenko sellaisen?

Pakkaus ei sisällä sykevyötä, mutta voit halutessasi hankkia sellaisen tarkentaaksesi sykemittauksen tarkkuutta entisestään. Ainakaan henkilökuntamme harjoittelussa erillistä sykevyötä ei ole koettu tarpeelliseksi Polarin Precision Prime tekniikan tulon jälkeen, mutta mittauksen tarkkuus vaihtelee henkilöiden välillä.

Lisätietoja
SKU 34826
Brändi Polar
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Unen seuranta
Ominaisuudet Syke
Rungon leveys 43 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen pituus 130 - 185 / 155 - 210 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri Musta
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.