Polar Ignite White Fitnesskello

178,00 €
Ei varastossa
SKU
34825

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Polar Ignite White on vailla vertaa omassa hintaluokassaan, ja ominaisuuksiltaan sopiva niin aktiiviliikkujille, kuin harrastelijoillekin. Sen avulla seuraat treeniesi lisäksi myös aktiivisuuttasi, untasi ja palautumistasi aivan uudella tavalla. Ignite on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä fitnesskelloista, joka sopii loistavasti jokapäiväiseen käyttöön. Polar Ignite White -pakkaukseen kuuluu Ignite White -sykemittari, pikaohjekirja ja latauskaapeli. Voit valita kellosi joko S tai M/L -koon rannekkeella. Valitse S, mikäli ranteesi ympärysmitta on 130-185mm ja M/L mikäli 155-210mm. Kellolle myönnetään Polarin kahden vuoden virallinen takuu.

Polar Ignite -sykemittarin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Precision Prime™ - Polar Vantage mallistosta tuttu huippuluokan rannesykemittaus
 • Sisäänrakennettu GPS- ja GLONASS-paikannus, sekä A-GPS nopeaa ensipaikannusta varten.
 • FitSpark™ - Mukautuva treeniopas, joka tarjoaa päivittäin valmiita treeniohjelmia. Ohjelma vastaavat palautumis- ja kuntotasoasi sekä treenihistoriaasi. Voit siis jättää oikean treeniohjelman suunnittelun FitSparkin huoleksi.
 • Sleep Plus Stages™ - Tarkka unen seuranta, joka seuraa unisykliesi kolmea eri univaihetta: kevyttä unta, syvää unta ja REM-unta. Sleep Plus Stages kertoo unisykliesi määrään ja kuinka kauan kukin univaihe kesti. Ominaisuus yhdistää uniaikasi ja unen laatusi osatekijät yhdeksi numeroarvoksi nimeltään unitulos. Sen avulla sinun on helppo seurata pitkän aikavälin unirytmiäsi. Sleep Plus Stages -algoritmi on testattu unipolygrafialla, jota pidetään unen seurannan standardimenetelmänä.
 • Nightly Recharge™ - Yön aikana tapahtuva palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Nightly Recharge ominaisuus perustuu kahden tiedon yhdistelmään: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila). Urheilukellosi mittaa molemmat tiedot yön aikana automaattisesti.
 • Serene™- Ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa stressinhallinnassa rentouttamalla kehosi ja mielesi. Serene auttaa sinua harjoittelemaan syvähengitystä, jonka tiedetään olevan helppo keino parantaa keskittymiskykyä ja hallita stressiä.
 • Akun kesto jopa 17 tuntia treenitilassa GPS-paikannuksen ja rannesykemittauksen kanssa. Jopa 5 päivää kellotilassa jatkuvalla syke- ja aktiivisuusseurannalla.
 • Helppokäyttöinen värillinen kosketusnäyttö automaattisella kirkkaudensäädöllä
 • Askelmittari
 • Puhelut ja älypuhelimen ilmoitukset kellon näytölle
 • Pikalukituksella varustetut helposti vaihdettavissa olevat rannekkeet. Voit vaihtaa ranneketta vaikka päivittäin muun asukokonaisuutesi mukaan. Vaihtorannekkeet myydään erikseen.
 • Yhteensopiva H10 -sykevyön kanssa.

Precision Prime™ - Vantage-malleista tuttu rannesykemittaus

Polarin kehittämä Precision Prime™-teknologia ratkaisee yhden aikaisempien rannesykemittausteknologioiden isoimmista ongelmista, eli mittarin ylimääräisen liikkeen aiheuttamat poikkeamat sykemittauksen tuloksiin. Polar ratkaisi ongelman lisäämällä sykemittausyksikköön perinteisten optisten LED-sensorien lisäksi myös kosketussensorit mittamaan rannelaitteen liikettä iholla. Näin Polarin mittausteknologia voi poistaa mittaustuloksia haittaavat poikkeamat. Precision Prime -mittauksella varustetut mittarit myös tunnistavat koska mittari on kunnolla ranteessa, ja aktivoivat sykkeenmittauksen vain silloin. Mittausteknologia tuli tunnetuksi kun Polar Vantage -mallit julkaistiin vuonna 2018, ja nyt sama teknologia on saatavilla huomattavasti edullisemmin myös Polar Ignite -mallistossa.

FitSpark™ - Igniten mukautuva harjoitteluopas

On tärkeää, että treenaat oikein. Siksi Polar on kehittänyt uuden FitSpark™-treenioppaan. Fitsparkin avulla Polar Ignite White antaa sinulle valmiita treeniohjelmia, jotka ottavat huomioon palautumis- ja kuntotasosi sekä treenihistoriasi. Ignite opastaa sinua koko treenin ajan treenin eri vaiheissa, että sinä saat keskittyä treenaamiseen. Treeniohjelmat perustuvat WHO:n aikuisille suunnattuun viikoittaiseen liikuntasuositukseen. WHO:n suosituksen mukaan ihmisen kannattaa harrastaa kohtuullisen rasittavaa liikuntaa 150 minuuttia tai rasittavaa kardioliikuntaa 75 minuuttia viikossa, ja kestävyysliikuntaa kaksi kertaa viikossa.

FitSparkin hyödyt:

 • Unohda treenien suunnittelu, ja anna FitSparkin hoitaa suunnittelu puolestasi
 • Kun haluat liikkua, treeniohjelmasi ovat valmiina.
 • Valittavanasi on päivittäin 2-4 erilaisia ohjelmaa liikunnan monipuolisuuden lisäämiseksi. Ehdotuksista yksi sopii sinulle parhaiten, ja muut ovat vaihtoehtoisia.
 • Ignite laatii treeniohjelmat vastaamaan kuntotasoasi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoasi edellisen yön Nightly Recharge -ominaisuuden pohjalta.
 • Näet treeniohjelmat suoraan Polar Ignite -kellostasi.

Erilaiset treeniohjelmat:

 • Kardiotreeniohjelmat ovat intensiteetiltään erilaisia, mikä mahdollistaa parhaat tulokset.
 • Voimatreeniohjelmat auttavat sinua treenaamaan oikein ja turvallisesti.
 • Keskivartalon kuntoon ja liikkuvuuteen painottuvat treeniohjelmat ennaltaehkäisevät vammoja ja kehittävät suorituskykyäsi.

Sleep Plus Stages™ - Toimiva unenseuranta

Polar Ignite White -sykemittariisi on sisäänrakennettuna laadukas unen seuranta. Sinun tarvitsee vain pitää sykemittaria ranteessasi yöllä, ja se hoitaa loput puolestasi. Se tunnistaa automaattisesti koska nukahdat ja heräät. Hyvänlaatuinen ja riitävä uni ovat avainasemassa terveytesi, hyvinvointisi ja palautumisesi kannalta. Polar Ignite -malliston Polar Sleep Plus Stages™ unen seuranta tallentaa ja kertoo kattavat tiedot unestasi. Se seuraa unesi määrän ja laadun lisäksi unisyklejäsi, ja kertoo kuinka kauan kukin univaihe kesti. Unen aktiivinen seuraaminen auttaa sinua tunnistamaan ne tekijät, joilla voi olla heikentävä vaikutus unesi laatuun. Sleep Plus Stages -mittaus on testattu unen seurannan standarimenetelmänä pidetyllä unipolygrafialla. Saadut testaustulokset osoittavat, että Polarin algoritmi määrittää ja erottaa unen kolme eri vaihetta kohtuullisen tarkasti.

Miksi hyvä uni on tärkeää?

 • Tutkimusten mukaan unella on iso vaikutus ihmisen palautumiseen, niin fyysisen kuin henkisenkin rasituksen osalta.
 • Useat kehon palautumiseen sidoksissa olevista toiminnoista, kuten lihasten kasvu ja kudosten uusiutuminen, tapahtuvat pääasiassa nukkumisen aikana.
 • Unen laadulla ja määrällä on valtava vaikutus ihmisen motivaatioon, muistiin, oppimiseen ja mielialaan.

Unisyklien ja univaihdeiden seuranta

Ihmisen uni koostuu unisykleistä, jotka koostuvat kolmesta eri unenvaiheesta. Nämä vaiheet ovat kevyt uni, syvä uni ja REM-uni. Sleep Plus Stages -unen seuranta mittaa, kuinka kauan eri univaiheesi kestävät, ja laskee unisykliesi määrän. Polar Ignite White -sykemittarisi yhdistää unen keston ja laadun eri osatekijät yhdeksi selkeäksi ja seurattavaksi arvoksi nimeltään unitulos. Näet yksinkertaisemman erittelyn unestasi kellossasi ja Polar Flow -sovelluksessa, ja voit analysoida untasi yksityiskohtaisemmin pidemmällä aikavälillä Polar Flow -verkkopalvelun avulla.Nightly Recharge™- palautumisen seuranta

Samalla kun Polar Sleep Plus Stages™ seuraa unesi laatua, Nightly Recharge™ kertoo kuinka hyvin palaudut treenaamisen aiheuttamasta rasituksesta ja muista haasteista, joita kohtaat päivän aikana. Nightly Recharge perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila), jotka ovat yleisiä palautumisen mittareita. Tulos kertoo, oletko valmis uuteen treeniin ja milloin on syytä ottaa rauhallisemmin, ja kytkemällä Ignite-kellosi Polar Flow sovellukseen, saat tulokseesi perustuvia treeni- ja univinkkejä sekä ideoita energiatason säätelyyn.

Katso lisää

Ignite Serene™-hengitysharjoitukset

Tietoisella hengittämisellä on todistettuja terveyshyötyjä, ja sen avulla on helppo hallita stressiä, kehittää kestävyyttä ja parantaa keskittymiskykyä. Ignite Serene™auttaa sinua hengittämään hitaalla, säännöllisellä rytmillä.

Koko harjoituksen ajan Serene mittaa kehosi reagointia ja antaa sinulle reaaliaikaista palautetta kellon näytössä näkyvän animaatio ja värinäpalautteen avulla. Harjoituksen jälkeen saat yhteenvedon ajasta suoraan Ignite-kelloosi.

Katso lisää


Tekniset ominaisuudet:

 • Värillinen kosketusnäyttö (IPS TFT), resoluutio 240 x 240
 • Dragontail-lasi
 • Integroitu GPS ja GLONASS. A-GPS nopeaa paikannusta varten
 • Lasikuituvahvisteinen polymeerikuori. Ruostumaton teräskehys ja -painike
 • Mitat 43 x 43 x 8,5 mm
 • Paino 35 g rannekkeen kanssa, 21 g ilman ranneketta
 • Valkoinen silikoniranneke terässoljella
 • Rannekkeiden koot: ranteen ympärysmitta 130–185 mm (koko S) ja ranteen ympärysmitta 155–210 mm (koko M/L)
 • Rannekkeen leveys 20 mm (lugiväli 20 mm)
 • Ladattava ‎165 mAh:n litiumpolymeeriakku
 • Akun kesto jopa 17 tuntia treenitilassa (kun GPS ja rannesykkeenmittaus ovat käytössä), ja jopa 5 päivää kellotilassa, kun jatkuva sykeseuranta on käytössä
 • Käyttöliittymän kielet Suomi, ruotsi, englanti, espanja, hollanti, indonesia, italia, norja, portugali, puola, ranska, saksa, tanska, tšekki, turkki, venäjä
 • Erillistila: Kelloa voi käyttää yksistään ilman muita laitteita tai yhteyksiä (rajallinen muistikapasiteetti tietojen tallennukseen). Saat käyttöösi kaikki ominaisuudet, toiminnot ja rajattoman tallennustilan, kun yhdistät kellosi ilmaiseen Polar Flow ‑sovellukseen ja ‑verkkopalveluun, jonne tallentuu kaikki urheilu- ja treenitietosi
 • Sensorit: yhteensopiva Polar BLE-sykesensorien kanssa
 • Vesitiiveys 30 m (ISO 22810 laatumerkitty, soveltuu uimiseen).
 • .

Polar Ignite on varustettu Liikenne- ja viestintäministeriön tietoturvamerkillä. Voit siis olla varma siitä, että tuotteeseen ja palveluun liittyviin tietoturva-asioihin on kiinnitetty huomiota.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi valkoinen on kalliimpi kuin musta ignite?

Kellot ovat muuten vastaavia, mutta mustassa Ignitessä on edullisemmasta TPU-muovista valmistettu ranneke. Valkoisen Igniten ranneke on taas silikonia, joka on monien mielestä hieman miellyttävämpi tuntumaltaan. Ranneke standardikiinnityksellä, joten tarvikerannekkeet sopivat hyvin alkuperäisen rannekkeen tilalle.

Mitä eroa on Polar Ignitellä ja Polar Vantage M -mittareilla?

Ignitestä puuttuvat seuraavat Vantage M:stä löytyvät ominaisuudet:

 • Training Load Pro harjoittelukuorman ja rasituksen seuranta
 • Harjoittelun tehoalueet
 • Harjoituksen vaikutus (vain Flow nettipalvelussa)
 • Monilajiharjoittelu (esim. Triathlon)
 • Manuaaliset kierrokset
 • Automaattinen harjoituksen pysäytys/käynnistys
 • Ei yhdistettävyyttä ulkopuolisiin pyöräily tai juoksusensoreihin (paitsi sykevyö)
 • Lyhyempi harjoittelun aikainen akunkesto

Sisältääkö pakkaus sykevyön? Tarvitsenko sellaisen?

Pakkauksen mukana ei toimiteta sykevyötä. Jos haluat kaikista tarkimman mahdollisen sykeseurannan harjoittelun aikana, suosittelemme Polar H10 sykevyötä. Polar Igniten rannesykemittaus on kuitenkin Vantage M:n asiakaspalautteiden ja omien testiemme perusteella hyvinkin tarkka, sillä se hyödyntää Polarin uusinta Precision Prime -monianturiteknologiaa.

Lisätietoja
SKU 34825
Brändi Polar
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Unen seuranta
Ominaisuudet Syke
Rungon leveys 43 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri Musta
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.