Polar Loop 2 Vaaleanpunainen

Sku: 19525

64,50 €

Polar Loop 2 Vaaleanpunainen

Lisää kuvia

Polar Loop 2 Vaaleanpunainen

Tuotekoodi: 19525

Polar Loop 2 Vaaleanpunainen 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 64,50 €

Hinta: 70,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Polar Loop 2 Vaaleanpunainen on Polarin kevään 2015 huippu-uutuus! Suuren suosion saavuttanut Loop aktiivisuusranneke sarja on saanut jatkoa. Polar Loop 2 Vaaleanpunainen on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä aktiivisuusrannekkeista. Pakkaukseen kuuluu Polar Loop 2 Vaaleanpunainen aktiivisuusmittari, USB-kaapeli lataamista varten, työkalu rannekkeen säätämistä varten sekä pikaopas. Kaikille Polar laitteille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Polar Loop 2 vaaleanpunainen mittaa aktiivisuuttasi pitkin päivää. Se kertoo ottamiesi askelten määrän ja mittaa kulkemasi matkan askelten perusteella. Laite ilmoittaa kun olet ollut paikallasi 55 minuuttia, että nyt on aika taas liikkua. Ilmoitus tapahtuu värinähälytyksellä. Loop 2 mittaa myös kuluttamiesi kalorien määrän. Laskenta perustuu ikään, painoon, pituuteen, sukupuoleen ja aktiivisuutesi intensiteettiin. Voit asettaa aktiivisuus tavoitteen ja laite kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana. Päivittäinen aktiivisuus jaotellaan viiteen eri tasoon: lepo, istuminen, matala intensiteetti, keskitason intensiteetti sekä korkeantason intensiteetti. Laitteessa on lisäksi alykkäät värinä ilmoitukset puheluista, kalenterimuistutuksista sekä viesteistä. 

Polar Loop 2 laitteessa on lisäksi Smart Coaching toiminto, joka valmentaa sinua aktiivisempaan elämäntapaan. Toiminto antaa vinkkejä päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttamiseen. Tämän lisäksi saat palautteen päivittäisestä, viikoittaisesta ja kuukausittaisesta aktiivisuudestasi. Saat myöskin selkeitä ohjeita kuntosi kohottamiseen sekä motivoivan palautteen harjoituksen jälkeen (Nämä toiminnot vaativat H7 sykesensorin). H7 sykesensorin avulla näet myöskin sen hetkisen sykkeesi napin painalluksella.

Tekniset tiedot:

  • Paino 38 grammaa
  • paksuus 10,8 mm
  • leveys 20,0 mm
  • Akun kesto jopa 8 päivää jatkuvalla aktiivisuuden seurannalla. Akku 38 mAh:n litiumpolymeeriakku.
  • Toimii yhdessä Polar Flow verkkopalvelun kautta. Tiedonsiirto Bluetooth smartin tai data kaapelin kautta. ( Mac OS X 10.6 ja uudemmat. Windows XP, 7 ja 8 järjestelmät)
  • Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.
  • Ranneke säädettävisää kotikonstein.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 19525
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin