Polar M460 GPS pyöräilytietokone

d:Polar M460 GPS -pyöräilytietokoneessa on laajat ominaisuudet. Se on yhteensopiva useiden tehomittareiden kanssa. Siinä on lisäksi Strava live segments -tuki, Polar Smart Coaching -treeniominaisuudet, sykeohjaus ja useita muita tärkeitä pyöräilyominaisuuksia. Tähän pakkaukseen ei sisälly sykevyötä.Polar M460 harjoitteluominaisuudetLaitteen mukana ei tule sykevyötä. Mikäli haluat sykevyöllisen pakkauksen niin katso M460 HR. Laite näyttää lisäksi maksimisykearvot ja voit valita helposti haluamasi sykealueen ja asettaa sykealueen lukituksen. Voit lisäksi hallita harjoituksen intensiteettiä asettamalla nopeusalueita. Yhdistämällä M460 -laitteesi voimamittariin voit myös seurata intensiteettiä asettamalla tehoalueita. Pyöräilytietokoneen näytössä on liikkuva ZonePointer -symboli, joka näyttää oletko ennalta asetetulla ja halutulla tavoitealueella. Laitteessa on myös useita testejä kunnonkohotuksen seurantaan, kuten ortostaattinen testi ja Polar-kuntotesti. Polar M460 laskee harjoituksen aikana kuluttamasi kalorit. Laite antaa lisäksi palautetta harjoituksen jälkeen harjoituksen vaikutuksesta ja harjoituksen kuormituksesta. Näet lisäksi Polar Flow -verkkopalvelusta palautumisesi tilan, jotta voit seurata palautumistasi. Track Back -toiminto ohjaa sinut takaisin lähtöpaikkaan linnuntietä ja näyttää etäisyyden lähtöpaikkaan. M460 pyöräilytietokoneessa on sisäänrakennettu GPS, joka mittaa nopeutta ja matkaa tarkasti. Se tallentaa myös reittisi suoraan Polar Flow -verkkopalveluun. Laitteesta näet myös tämänhetkisen korkeuden merenpinnasta ja noustut/lasketut metrit. Laite mittaa myös reaaliaikaista nousunopeutta. Laitteen näyttö on käyttäjän muokattavissa, jotta siitä saa jokainen mieleisensä. Harjoitushistoriasi tallentuu laitteeseen ja Polar Flow palveluun. Flow-palvelun kautta voit seurata harjoituspäiväkirjaasi, johon tallentuvat harjoitustiedot. Laitteen avulla voit myös seurata omia ennätyksiäsi ja laite ilmoittaa, kun rikot vanhan ennätyksen. Polar M460 on yhteensopiva Polar Bluetooth smart -sensoreiden kanssa.M460 tekniset tiedot:Paino 50 grammaaPaksuus 14mmNäytön koko 34,65mm x 34,65mm ja resoluuti 128x128 pikseliäIPX7 roiskesuojattuMicro usb- liitettävyysBluetooth smart liitettävyysnäppäinlukkopäivitettävä ohjelmistoerittäintarkka ilmanpainemittariTarkka ja herkkä GPS64 Mt:n flash muistiladattava 385 mAh:n akku, kesto jopa 16 tuntia kun sykkeenmittaus ja gps sensori päälläPakkauksessa:Polar M460 pyöräilytietokonesäädettävä pyörätelinelataus/data -kaapeliPikaohje

Sku: 25498

;
159,00 €
Polar M460 GPS pyöräilytietokone 4 1
-11%

Polar M460 GPS pyöräilytietokone

Polar M460 GPS pyöräilytietokone

Tuotekoodi: 25498

Polar M460 GPS pyöräilytietokone 4 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,00 €

159,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Polar M460 GPS -pyöräilytietokoneessa on laajat ominaisuudet. Se on yhteensopiva useiden tehomittareiden kanssa. Siinä on lisäksi Strava live segments -tuki, Polar Smart Coaching -treeniominaisuudet, sykeohjaus ja useita muita tärkeitä pyöräilyominaisuuksia. Tähän pakkaukseen ei sisälly sykevyötä.

Polar M460 harjoitteluominaisuudet

Laitteen mukana ei tule sykevyötä. Mikäli haluat sykevyöllisen pakkauksen niin katso M460 HR. Laite näyttää lisäksi maksimisykearvot ja voit valita helposti haluamasi sykealueen ja asettaa sykealueen lukituksen. Voit lisäksi hallita harjoituksen intensiteettiä asettamalla nopeusalueita. Yhdistämällä M460 -laitteesi voimamittariin voit myös seurata intensiteettiä asettamalla tehoalueita. Pyöräilytietokoneen näytössä on liikkuva ZonePointer -symboli, joka näyttää oletko ennalta asetetulla ja halutulla tavoitealueella. Laitteessa on myös useita testejä kunnonkohotuksen seurantaan, kuten ortostaattinen testi ja Polar-kuntotesti. Polar M460 laskee harjoituksen aikana kuluttamasi kalorit. Laite antaa lisäksi palautetta harjoituksen jälkeen harjoituksen vaikutuksesta ja harjoituksen kuormituksesta. Näet lisäksi Polar Flow -verkkopalvelusta palautumisesi tilan, jotta voit seurata palautumistasi. Track Back -toiminto ohjaa sinut takaisin lähtöpaikkaan linnuntietä ja näyttää etäisyyden lähtöpaikkaan. M460 pyöräilytietokoneessa on sisäänrakennettu GPS, joka mittaa nopeutta ja matkaa tarkasti. Se tallentaa myös reittisi suoraan Polar Flow -verkkopalveluun. Laitteesta näet myös tämänhetkisen korkeuden merenpinnasta ja noustut/lasketut metrit. Laite mittaa myös reaaliaikaista nousunopeutta. Laitteen näyttö on käyttäjän muokattavissa, jotta siitä saa jokainen mieleisensä. Harjoitushistoriasi tallentuu laitteeseen ja Polar Flow palveluun. Flow-palvelun kautta voit seurata harjoituspäiväkirjaasi, johon tallentuvat harjoitustiedot. Laitteen avulla voit myös seurata omia ennätyksiäsi ja laite ilmoittaa, kun rikot vanhan ennätyksen. Polar M460 on yhteensopiva Polar Bluetooth smart -sensoreiden kanssa.

M460 tekniset tiedot:

 • Paino 50 grammaa
 • Paksuus 14mm
 • Näytön koko 34,65mm x 34,65mm ja resoluuti 128x128 pikseliä
 • IPX7 roiskesuojattu
 • Micro usb- liitettävyys
 • Bluetooth smart liitettävyys
 • näppäinlukko
 • päivitettävä ohjelmisto
 • erittäintarkka ilmanpainemittari
 • Tarkka ja herkkä GPS
 • 64 Mt:n flash muisti
 • ladattava 385 mAh:n akku, kesto jopa 16 tuntia kun sykkeenmittaus ja gps sensori päällä

Pakkauksessa:

 • Polar M460 pyöräilytietokone
 • säädettävä pyöräteline
 • lataus/data -kaapeli
 • Pikaohje

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25498
Brändi Polar
Ominaisuudet Kalorikulutus, Kosketusnäyttö
Takuu 2 vuotta
mpn 90064757

Pieni hetki