Polar Nopeussensori Bluetooth Smart

Sku: 19392

40,00 €
-11%

Polar Nopeussensori Bluetooth Smart

Lisää kuvia

Polar Nopeussensori Bluetooth Smart

Tuotekoodi: 19392

Polar Nopeussensori Bluetooth Smart 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 40,00 €

Hinta: 45,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Polar Bluetooth Smart teknologian avulla toimivien nopeussensorin avulla saat pyöräilystäsi huomattavasti enemmän irti. Laitteet ovat yhteensopivia useiden älypuhelimien ja Polar-rannetietokoneiden kanssa. Langattoman Polar Nopeussensori Bluetooth Smart avulla saat mitattua tarkasti nopeutesi ja kuljetun matkan. Voit analysoida ja tarkastella näitä tietoja helppokäyttöisessä ja ilmaisessa Polar Flow -verkkopalvelussa.

Pakkaus sisältää Polar Nopeussensori Bluetooth Smart anturin, pyörään kiinnittämiseen tarvittavat välineet ja pikaohjekirjan. Polar tuotteilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

  • Yhteensopivat Apple-laitteet: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod Touch (5th generation), iPad mini ja iPad (3rd & ja 4th generation) 
  • Yhteensopivat Android-laitteet: Kaikki laitteet vaativat vähintään Android 4.3 käyttöjärjestelmäversion tai uudemman. Samsung Galaxy S3, S4, S5, Note II ja Note III. HTC One M8, One Mini ja One. LG G2, Nexus 4 ja Nexus 5. Motorola Moto G ja Moto X. Sony Xperia Z1 ja Z1 Compact.
  • Yhteensopiva kymmenien johtavien kuntosovellusten kanssa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 19392
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita