Polar Vantage V2 Black sykemittari -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar Vantage V2 Black sykemittari

 • Tyylikäs kokonaisuus, jossa jykevä alumiinirunko
 • Kattavat ominaisuudet urheilun ja palautumisen tueksi
 • Erittäin tarkat urheilun seurannan mittarit

Ei varastossa

SKU: 41467

Polar Vantage V2 Black – Kevyt premium-urheilukello treeniin kuin treeniin!

Polar Vantage V2 Black on uusin versio Polarin mainetta saaneesta Vantage -sarjan urheilukellosta. Vantage V2 on edeltäjäänsä kevyempi premium-urheilukello, jossa on samassa paketissa Polarin koko urheiluosaaminen. Vain 52 g painavalla Polar Vantage V2 Black -kellolla mittaat ranteesta sykkeesi, seuraat kulkuasi GPS:llä sekä paljon muuta. Optimoi treenisi Training Load Pro™- ja Recovery Pro™ ‑toimintojen avulla, opi tankkaamaan oikein pitkien treenien aikana FuelWise™-tankkausavustajan opastuksella sekä testaa suorituskykysi juoksu- ja pyöräilytesteillä ja seuraa edistymistäsi Polar Flow ‑sovelluksella. Mukana on älykellojen keskeiset ominaisuudet, kuten sää ja puhelimen ilmoitukset. Polar Vantage V2 muuttaa kehosi signaalit dataksi, jonka avulla pystyt suunnittelemaan paremmin, treenaamaan fiksummin ja palautumaan täysin.

Polar Vantage V2 suunniteltiin kumppaniksi aktiiviurheilijoille, jotka haluavat hioa taitojaan ja testata rajojaan. Vantage V2 Black -urheilukello on valmistettu premium-materiaaleista. Sen kuori on tehty kestävästä alumiiniseoksesta ja takaosa on lasikuidulla vahvistettua polymeeriä. Kirkas kosketusnäyttö näkyy hyvin myös päivänvalossa, ja sitä suojaa kolhuja kestävä Gorilla-lasi. Polar Vantage V2 Black -kellossa on nimensä mukaan musta silikoniranneke, jonka koko M/L sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on välillä 140-210mm. Kello on vesitiivis 100 metriin asti, eli se soveltuu pinta-uintiin.

Polar Vantage V2 päivitys 20.10.2021

Voit nyt päivittää Vantage V2 -kellon suoraan FlowSyncin tai Flow-sovelluksen kautta, jolloin saat uusimmat ominaisuudet laitteeseesi. Päivityksen mukana kaikissa Polar Vantage V2 -kelloissa on nyt saatavilla:

 • Reitti- ja korkeusprofiilit: tiedä nykyinen sijaintisi, kuinka paljon olet noussut tai laskenut ja kuinka paljon sinulla on vielä matkaa jäljellä
 • Vaihda reittiä lennosta: voit pysäyttää kyseisen reitin kesken kaiken ja valita sen tilalle uusi
 • Track Back: löydä turvallisesti takaisin lähtöpisteeseesi
 • Sijainti-kellotaulu: tarkista korkeutesi ja suuntasi yhdellä vilkaisulla. Painamalla OK-painiketta näet lisätietoja, kuten kuuden viimeisen tunnin korkeusprofiilin, viimeisen tunnetun sijaintisi koordinaatit ja kompassin
 • Auringonnousu- ja lasku -kellotaulu: tarkista, milloin aurinko nousee ja laskee sekä kuinka pitkä päivä on nykyisessä sijainnissasi
 • Musiikin hallinta -kellotaulu: hallitse puhelimen musiikin ja median toistoa kellollasi treenien ulkopuolella
 • Nyt voit käyttää kelloa sykesensorina, jolloin näet sykkeesi esimerkiksi kuntosalilaitteissa tai mobiilisovelluksissa
 • Taustavalon kirkkauden säätö

Musiikinhallinta

Polar Vantage V2 -älykellon uusimmista ja yksi toivotuimmista ominaisuuksista on musiikinhallinta. Yhdistä vain puhelimesi niin pääset helposti selaamaan soittolistaasi ja säätämään äänenvoimakkuutta kellostasi musiikinhallintaominaisuuksien avulla. Näin pidät musiikkisi aina vaivattomasti mukanasi!

Säätiedotukset

Haluatko lähteä juoksulle tai pyöräilemään, mutta et ole varma millainen keli tulee olemaan? Katso näppärästi ensin päivän säätiedote Polar Vantage V2:n uudella sääilmoitus-ominaisuudella. Sääilmoituksesta näet täsmäsään ja lämpötilan tunneittain.

Polar Precision Prime - edistynyt rannesykemittaus

Aikaisempien Polar Vantage kellojen mukaan, Vantage V2:ssa on myös 3D-kiihtyvyysanturin lisäksi neljä elektrodia kellon pohjassa, jolloin laitteen liike iholla voidaan havainnoida ja erottaa varsinaisesta sykekäyrästä. Lisäksi laite hyödyntää useita erivärisiä ledejä (vihreä, keltainen ja punainen) syvemmältä ihosta tapahtuvan mittauksen mahdollistamiseksi eri aallonpituuksien avulla. Laitteen liikettä iholla tarkastelevien elektrodien voidaan myös luotettavasti tunnistaa onko laite kädessä vai ei, jolloin 24/7 syke- ja aktiivisuuden seuranta on huomattavasti tarkempaa.

Juoksutehon mittaus ranteesta - ei tarvetta ulkopuolisille antureille

Polar Vantage -kellossa Polar toi markkinoille ensimmäisenä yrityksenä rannemittaukseen pohjautuvan juoksutehonmittauksen, joka löytyy myös Vantage V2:ssa. Juoksussa voidaan seurata todellista tehoon pohjautuvaa lihaskuormittavuutta. Kello ilmoittaa sinulle myös keskimääräisen ajan, juostun matkan ja tahdin. Vantage V2:n juoksutehonmittaus ottaa talteen nopeuteen, nopeuden muutokseen ja barometrista saatavan kaltevuustiedon, joiden pohjalta voidaan laskea lihasten tuottama teho juoksun aikana.

Training Load Pro™ ja Recovery Pro™ -toiminnot rasituksen ja palautumisen seurantaan

Training Load Pro ominaisuus seuraa treenin aikana kehosi rasitusta. Kun treenaat, kehosi eri osat kuormittuvat. Voit seurata omaa treenikuormitustasi jokaisen harjoituksen jälkeen tai vaihtoehtoisesti pitkällä aikavälillä. Näin saat kokonaisvaltaisen kuvan kehosi kuormituksesta ja siitä, miten se vaikuttaa itse liikuntasuoritukseen. Tämä ominaisuus kertoo verenkiertoelimistösi sekä tuki- ja liikuntaelimistösi treenikuormituksen.

Recovery Pro -toiminto ilmoittaa, kun käyttäjän elimistö on palautunut ja jälleen valmis liikuntaan. Toiminto vaatii Polar H10 sykevyön sekä parhaaseen toimintaan ortostaattisen testin tekemistä laitteella ja päivittäisten kysymysten vastaamista. Palaute on jaettu lyhytaikaiseen ja pitkän aikavälin ohjeistukseen:

 • Lyhyen aikavälin ohjeistus kertoo tämän päivän suosituksen harjoitteluksi, esimerkiksi “Harjoittele kevyesti tai lepää”
 • Pitkän aikavälin ohjeistus kertoo palautumisesta pitkällä aikavälillä esimerkiksi: “Lepäämällä tänään voit harjoitella entistä enemmän pitkällä aikavälillä”
 • Laite varoittaa mahdollisesta yliharjoittelusta, harjoittelun ulkopuolisesta stressistä ja loukkaantumisen riskistä.

FitSpark™ treenien suunnittelijana

FitSpark™ -treenioppaalla saat valmiita treeniohjelmia suoraan kelloosi. FitSparkin suunnittelemat harjoitusohjelmat perustuvat kuntotasoosi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoosi (Nightly Recharge™). Saat päivittäin 2-4 erilaista treenivaihtoehtoa, joista yksi sopii sinulle parhaiten ja muut ovat vaihtoehtoisia treenejä. FitSparkista löytyy yhteensä 19 erilaista harjoitusta, joiden joukosta sinulle valitaan päivittäin 2-4 erilaista treenivaihtoehtoa. Yksi näistä sopii sinulle parhaiten juuri tähän hetkeen ja loput näistä ovat vaihtoehtoisia treenejä. Valikoimasta löytyy treenejä kardio-, voima- ja huoltava-treenikategorioista.

Kisavauhti-ominaisuus auttaa saavuttamaan tietyn tavoiteajan tietyllä matkalla. Voit määrittää Kisavauhtiin tavoiteajan esimerkiksi 45 minuuttia 10 kilometrin matkalle. Voit seurata kellostasi, kuinka paljon olet joko edellä tai jäljessä asettamaasi tavoitetta. Vantage V2 näyttää myös, mikä on tavoitteen saavuttamisen edellyttämä tasainen vauhti ja nopeus.

Paranna unesi laatua Sleep Plus Stages™ ja Nightly Recharge™ ominaisuuksilla

Hyvänlaatuisella unella on positiiviset vaikutukset yleiseen hyvinvointiin sekä palautumiseen ja monet kehon palautumistoiminnoista, kuten lihasten kasvu ja kudosten uusiutuminen, tapahtuvat suurimmaksi osaksi nukkuessa. Polar Sleep Plus Stages™ seuraa yösi laatua unesi määrästä eri univaiheiden kestoon. Algoritmi on testattu unipolygrafialla, unen seurannan standardimenetelmällä, ja se tunnistaa, kun nukahdat ja heräät. Näet tuloksesi suoraan kellostasi Sleep plus Stages-järjestelmän laskeman unituloksen avulla sekä Polar Flow-sovelluksessa. Sleep Plus Stagesin tuloksilla pystyt selvittämään, millä on negatiivinen vaikutus uneesi ja parantamaan untasi pitkällä aikavälillä. Samalla kun Polar Sleep Plus Stages™ seuraa unesi laatua, Nightly Recharge™ kertoo kuinka hyvin palaudut treenaamisen aiheuttamasta rasituksesta ja muista päivittäisistä haasteista. Nightly Recharge perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila), jotka ovat yleisiä palautumisen kriteerejä. Tulos kertoo, oletko valmis uuteen treeniin ja milloin on syytä ottaa rauhallisemmin. Kytkemällä Vantage V2-kellosi Polar Flow sovellukseen, saat tulokseesi perustuvia treeni- ja univinkkejä sekä ideoita energiatason säätelyyn.

Katso harjoittelutietosi Polar Flow -sovelluksella ja jaa tietosi perheelle ja ystäville

Nopea yhteenveto treenistäsi on saatavana Polar Flow -sovelluksesta ja Polar Flow -verkkopalvelussa. Lisää kaikki suosikkilajisi urheiluprofiileina kelloosi ja muokkaa sitä, mitä näet näytöllä harjoitusten aikana. Lataa harjoittelu-, aktiivisuus- ja nukkumistietosi Polar Flow-palveluun, ja näin seuraa edistymistäsi niin mobiilisovelluksessa kuin verkkopalvelussakin. Palveluun kuuluu luonnollisesti sosiaaliset jako-ominaisuudet, joilla pystyt halutessasi jakamaan harjoituksesi ja reittisi somessa sekä muille palvelun käyttäjille eri palveluissa kuten Stravassa tai TrainingPeaksissa.

Ominaisuudet:

 • Polar Precision Prime yhdistelmäsensoriteknologia rannesykemittaukseen
 • Selaa soittolistaasi ja säädä äänenvoimakkuutta kellostasi musiikinhallintaominaisuuksien avulla
 • Sää: Katso tunneittainen täsmäsää ja lämpötila suoraan kellotaululta
 • Ranteesta mitattava juoksuteho
 • Juoksusensorin manuaalinen kalibrointi
 • Jalkojen palautumistestillä näet ovatko jalkasi valmiita treeniin
 • Näyttää ajan ja päivämäärän. Herätyskello torkku-napilla
 • Sisäänrakennettu GPS ja Glonass takaavat tarkan reittimittauksen. Tukee myös Galileo/QZSS-paikannusta
 • Barometri
 • Yli 130 eri urheilutilaa
 • Hill Splitter™ antaa tarkkaa analyysia ylä- ja alamäkiosuuksista
 • Training Load Pro:n avulla harjoittelet aina oikealla intensiteetillä ja seuraat rasitustasoasi
 • Komoot -palvelu: Suunnittele reitti Komootilla, tuo se Polar Vantage V2 -laitteeseesi ja anna opastuksen hoitaa navigointi puolestasi
 • Recovery Pro:n avulla seuraat palautumistasi ja saat ilmoituksen, kun elimistösi on valmis taas harjoittelemaan
 • Nightly Recharge™ ‑ominaisuus kertoo, miten hyvin kehosi palautuu yön aikana. Saat kyseisiin palautumistietoihin pohjautuvia valmiita treenejä FitSpark™-treenioppaalla
 • FuelWise™ auttaa sinua tankkaamaan oikein pitkien treenien aikana
 • Serene™ ohjatut hengitysharjoitukset
 • Sleep Plus Stagesilla unenlaadun seuranta ja palaute
 • 24/7 aktiivisuuden ja sykkeen seuranta, ja erillinen ilmoitus kun olet ollut paikallasi liian kauan
 • Zone lock: sykealueen määrittely ja lukitus harjoituksen tueksi
 • Automaattinen uintityylin tunnistus
 • Yhdistettävissä langattomasti Polar Flow-appiin, USB:llä tietokoneeseen

Tekniset tiedot:

 • Hyvin pitkä akunkesto: 40 tuntia täydellä GPS teholla jatkuvan sykemittauksen kanssa, viikko rannesykkeellä ilman GPS:ää, ja jopa 30 päivää pelkässä kellotilassa
 • Aina päällä oleva kirkas 1.2 tuuman kosketusnäyttö, kolhuilta suojaava Gorilla-lasi
 • Paino 52 g rannekkeen kanssa, halkaisija 47 mm, paksuus 13 mm
 • Alumiinirunkoinen, jonka takaosa lasikuidulla vahvistettua polymeeriä
 • Vesitiiveys: 100 m (sopii pintauimiseen)
 • Erivärisiä vaihtoehtoja silikonirannekkeista – valitse itsellesi mieluinen!

Mitä jos laitteessani ilmenee vika?

Olemme saaneet Polarilta ohjeistuksen kellon resetointiin/nollaukseen, joka voi auttaa moniin vikoihin:

 • Liitä kello USB-johdolla tietokoneeseen ja anna sen latautua hetken, että akussa on varmasti virtaa
 • Paina start-näppäintä pohjassa reilun kymmenen sekunnin ajan, jolloin kello käynnistyy uudelleen
 • Asenna uusin ohjelmistopäivitys Polar Flowsync -ohjelmiston avulla, mikäli kello ei asenna sitä automaattisesti

Jollei vika korjaannu, laitteen voi toimittaa suoraan Polarin keskushuoltoon, jossa hoidetaan kaikki takuukorjaukset. Saamamme tiedon mukaan Vantage-laitteiden huollot suoritetaan tällä hetkellä jonon ohi, joten käsittely on hyvinkin pikainen. Polar saa korjattua Vantage-laitteet pääosin samana päivänä kun ne saapuvat huoltoon, viimeistään sitä seuraavana. Eli koko huoltoprosessi lähetyksineen kestää enintään 3-4 arkipäivää.

Voitte lähettää tuotteen huoltoon rekisteröimällä huoltopyynnön Polarin verkkosivuilla. Kaikki tarvittavat ohjeet löydät täältä: https://www.polar.com/fi/tuki/huolto, valitse kohta ”Huoltopyyntö”.

SKU 41467
Brändi Polar
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen pituus 145 - 215 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 90082710