Pookwatches Nitrogen II Limited Chronograph

d:Pookwatches Nitrogen II Limited -kello on Limited Edition -malli. Sitä on valmistettu ainoastaan 100 sarjanumeroitua kappaletta. Kotimaisen Pookwatchesin uushenkinen Nitrogen II on tyylikäs kronografikello. Rannekellossa yhdistyy yhteen 70-luvun värit ja moderni sekä futuristinen ilme. 10 ATM -vesitiiviysluokkaan kuuluva Nitrogen II sopii niin sukellusreissuille kuin muihinkin urheilulajeihin. Moniväristä kellotaulua suojaa mineraalilasi, jonka alla luminoituvat viisarit ja osoittimet. Pookwatches Nitrogen II -kellossa on 22 mm leveä nahkaranneke. Kellon 316L teräksestä valmistetun rungon leveys on 42 mm. Kellon koneistona toimii Seiko VK 64 -kvartsikoneisto. Pookwatchesin kelloilla on 2 vuoden takuu.

Sku: 28926

;
249,00 €

Pookwatches Nitrogen II Limited Chronograph

Pookwatches Nitrogen II Limited Chronograph

Tuotekoodi: 28926

Pookwatches Nitrogen II Limited Chronograph 0 0

Väliaikaisesti loppu

249,00 €

Tuotekuvaus

Pookwatches Nitrogen II Limited -kello on Limited Edition -malli. Sitä on valmistettu ainoastaan 100 sarjanumeroitua kappaletta.

Kotimaisen Pookwatchesin uushenkinen Nitrogen II on tyylikäs kronografikello. Rannekellossa yhdistyy yhteen 70-luvun värit ja moderni sekä futuristinen ilme. 10 ATM -vesitiiviysluokkaan kuuluva Nitrogen II sopii niin sukellusreissuille kuin muihinkin urheilulajeihin. Moniväristä kellotaulua suojaa mineraalilasi, jonka alla luminoituvat viisarit ja osoittimet. Pookwatches Nitrogen II -kellossa on 22 mm leveä nahkaranneke. Kellon 316L teräksestä valmistetun rungon leveys on 42 mm. Kellon koneistona toimii Seiko VK 64 -kvartsikoneisto.

Pookwatchesin kelloilla on 2 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28926
Brändi Pookwatches
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn N-II

Pieni hetki