Pookwatches Nitrogen III Limited Chronograph

d:Pookwatches Nitrogen III Limited -kello on Limited Edition -malli. Sitä on valmistettu ainoastaan 100 sarjanumeroitua kappaletta. Kotimaisen Pookwatchesin uushenkinen Nitrogen III on tyylikäs kronografikello. Rannekellossa yhdistyy yhteen 70-luvun värit ja moderni sekä futuristinen ilme. 10 ATM -vesitiiviysluokkaan kuuluva Nitrogen III sopii niin sukellusreissuille kuin muihinkin urheilulajeihin. Moniväristä kellotaulua suojaa mineraalilasi, jonka alla luminoituvat viisarit ja osoittimet. Pookwatches Nitrogen III -kellossa on 22 mm leveä nahkaranneke. Kellon 316L teräksestä valmistetun rungon leveys on 42 mm. Kellon koneistona toimii Seiko VK 64 -kvartsikoneisto. Pookwatchesin kelloilla on 2 vuoden takuu.

Sku: 28927

;
249,00 €

Pookwatches Nitrogen III Limited Chronograph

Pookwatches Nitrogen III Limited Chronograph

Tuotekoodi: 28927

Pookwatches Nitrogen III Limited Chronograph 0 0

Väliaikaisesti loppu

249,00 €

Tuotekuvaus

Pookwatches Nitrogen III Limited -kello on Limited Edition -malli. Sitä on valmistettu ainoastaan 100 sarjanumeroitua kappaletta.

Kotimaisen Pookwatchesin uushenkinen Nitrogen III on tyylikäs kronografikello. Rannekellossa yhdistyy yhteen 70-luvun värit ja moderni sekä futuristinen ilme. 10 ATM -vesitiiviysluokkaan kuuluva Nitrogen III sopii niin sukellusreissuille kuin muihinkin urheilulajeihin. Moniväristä kellotaulua suojaa mineraalilasi, jonka alla luminoituvat viisarit ja osoittimet. Pookwatches Nitrogen III -kellossa on 22 mm leveä nahkaranneke. Kellon 316L teräksestä valmistetun rungon leveys on 42 mm. Kellon koneistona toimii Seiko VK 64 -kvartsikoneisto.

Pookwatchesin kelloilla on 2 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28927
Brändi Pookwatches
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Keltainen
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn N-III

Pieni hetki