Romantiikka Hopeinen Juustohöylä

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan juustohöylä on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Juustohöylän pituus on 22,4 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15094

;
71,00 €
-50%

Romantiikka Hopeinen Juustohöylä

Romantiikka Hopeinen Juustohöylä

Tuotekoodi: 15094

Romantiikka Hopeinen Juustohöylä 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

142,00 €

71,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan juustohöylä on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Juustohöylän pituus on 22,4 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15094
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki