Rosefield The Ace ACBKG-A13 Black/Gold

d:Rosefield The Ace ACBKG-A13 -rannekello on todellinen ässä hihassa - kirjaimellisesti! Kullanvärisessä Black/Gold -mallissa runko on leveydeltään 33 mm. Messinkinen runko pitää sisällään luotettavan japanilaisen Miyota-koneiston. 18 mm ranneke on erittäin laadukkaan tuntuinen ja myös säädettävissä 12,2 - 19 cm pituuteen. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikkään musta kellotaulu, josta löytyy lisäominaisuutena myös kätevä päivyrinäyttö. Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35238

;
89,00 €
Rosefield The Ace ACBKG-A13 Black/Gold 5 1
-25%

Rosefield The Ace ACBKG-A13 Black/Gold

Rosefield The Ace ACBKG-A13 Black/Gold

Tuotekoodi: 35238

Rosefield The Ace ACBKG-A13 Black/Gold 5 1

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €

89,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield The Ace ACBKG-A13 -rannekello on todellinen ässä hihassa - kirjaimellisesti! Kullanvärisessä Black/Gold -mallissa runko on leveydeltään 33 mm. Messinkinen runko pitää sisällään luotettavan japanilaisen Miyota-koneiston. 18 mm ranneke on erittäin laadukkaan tuntuinen ja myös säädettävissä 12,2 - 19 cm pituuteen. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikkään musta kellotaulu, josta löytyy lisäominaisuutena myös kätevä päivyrinäyttö.

Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35238
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn ACBKG-A13

Pieni hetki