Rosefield The Ace ACPG-A05 Pink Sunray/Silver

d:Rosefield The Ace ACPG-A05 -rannekello on todellinen ässä hihassa - kirjaimellisesti! Hopeanvärisessä Pink Sunray/Silver -mallissa runko on leveydeltään 33 mm. Messinkinen runko pitää sisällään luotettavan japanilaisen Miyota-koneiston. 18 mm ranneke on erittäin laadukkaan tuntuinen ja myös säädettävissä 12,2 - 19 cm pituuteen. Kokonaisuuden viimeistelee vaaleanpunainen sunray-kellotaulu, josta löytyy lisäominaisuutena myös kätevä päivyrinäyttö. Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35236

;
89,00 €
-25%

Rosefield The Ace ACPG-A05 Pink Sunray/Silver

Rosefield The Ace ACPG-A05 Pink Sunray/Silver

Tuotekoodi: 35236

Rosefield The Ace ACPG-A05 Pink Sunray/Silver 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €

89,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield The Ace ACPG-A05 -rannekello on todellinen ässä hihassa - kirjaimellisesti! Hopeanvärisessä Pink Sunray/Silver -mallissa runko on leveydeltään 33 mm. Messinkinen runko pitää sisällään luotettavan japanilaisen Miyota-koneiston. 18 mm ranneke on erittäin laadukkaan tuntuinen ja myös säädettävissä 12,2 - 19 cm pituuteen. Kokonaisuuden viimeistelee vaaleanpunainen sunray-kellotaulu, josta löytyy lisäominaisuutena myös kätevä päivyrinäyttö.

Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35236
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn ACPG-A05

Pieni hetki