Rosefield The Ace ACSGD-A01 Silver Sunray/Silver/Gold

d:Rosefield The Ace ACSGD-A01 -rannekello on todellinen ässä hihassa - kirjaimellisesti! Silver Sunray/Silver/Gold -mallissa runko on kullanvärinen ja 33 mm leveä. Messinkinen runko pitää sisällään luotettavan japanilaisen Miyota-koneiston. 18 mm ranneke on kaksivärinen ja säädettävissä 12,2 - 19 cm pituuteen. Kellon viimeistelee sunray-pintainen taulu, josta löytyy lisäominaisuutena myös kätevä päivyrinäyttö. Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35233

;
89,00 €
-25%

Rosefield The Ace ACSGD-A01 Silver Sunray/Silver/Gold

Rosefield The Ace ACSGD-A01 Silver Sunray/Silver/Gold

Tuotekoodi: 35233

Rosefield The Ace ACSGD-A01 Silver Sunray/Silver/Gold 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €

89,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield The Ace ACSGD-A01 -rannekello on todellinen ässä hihassa - kirjaimellisesti! Silver Sunray/Silver/Gold -mallissa runko on kullanvärinen ja 33 mm leveä. Messinkinen runko pitää sisällään luotettavan japanilaisen Miyota-koneiston. 18 mm ranneke on kaksivärinen ja säädettävissä 12,2 - 19 cm pituuteen. Kellon viimeistelee sunray-pintainen taulu, josta löytyy lisäominaisuutena myös kätevä päivyrinäyttö.

Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35233
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn ACSGD-A01

Pieni hetki