Rosefield The Boxy QBMB-Q04 Black/Mesh/Black

d:The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä neliskulmainen retrokello tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston. Black/Mesh/Black -mallissa on tyylikkään musta teräsranneke, joka on 16 mm leveä ja säädettävissä 12,2 - 18,6 cm pituuteen. Tämä malli onkin täydellinen jopa kaikkein siroimpiin ranteisiin! Mattamustassa kellotaulussa kulkevat tummanharmaat indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustu myös malliston muihin trendikkäisiin tuotteisiin! Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero QBMB-Q04

Sku: 32949

;
99,00 €
    • Rosefield The Boxy QBMB-Q04 Black/Mesh/Black on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Rosefield The Boxy QBMB-Q04 Black/Mesh/Black

Rosefield The Boxy QBMB-Q04 Black/Mesh/Black

Tuotekoodi: 32949

Rosefield The Boxy QBMB-Q04 Black/Mesh/Black 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

99,00 €

Tuotekuvaus

The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä neliskulmainen retrokello tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston.

Black/Mesh/Black -mallissa on tyylikkään musta teräsranneke, joka on 16 mm leveä ja säädettävissä 12,2 - 18,6 cm pituuteen. Tämä malli onkin täydellinen jopa kaikkein siroimpiin ranteisiin! Mattamustassa kellotaulussa kulkevat tummanharmaat indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustu myös malliston muihin trendikkäisiin tuotteisiin!

Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero QBMB-Q04

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32949
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn QBMB-Q04

Pieni hetki