Rosefield The Boxy QWPR-Q11 White/Pink/Rose Gold

d:The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä neliskulmainen retrokello tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston. White/Pink/Rose Gold -mallissa on vaaleanpunainen, aito nahkaranneke, joka on 16 mm leveä ja säädettävissä 12,2 - 17,4 cm pituuteen. Tämä malli onkin täydellinen jopa kaikkein siroimpiin ranteisiin! Valkoisessa kellotaulussa kulkevat punakullan väriset indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustu myös malliston muihin trendikkäisiin tuotteisiin! Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero QWPR-Q11

Sku: 32942

;
66,00 €
-26%

Rosefield The Boxy QWPR-Q11 White/Pink/Rose Gold

Rosefield The Boxy QWPR-Q11 White/Pink/Rose Gold

Tuotekoodi: 32942

Rosefield The Boxy QWPR-Q11 White/Pink/Rose Gold 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

66,00 €

Tuotekuvaus

The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä neliskulmainen retrokello tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston.

White/Pink/Rose Gold -mallissa on vaaleanpunainen, aito nahkaranneke, joka on 16 mm leveä ja säädettävissä 12,2 - 17,4 cm pituuteen. Tämä malli onkin täydellinen jopa kaikkein siroimpiin ranteisiin! Valkoisessa kellotaulussa kulkevat punakullan väriset indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustu myös malliston muihin trendikkäisiin tuotteisiin!

Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero QWPR-Q11

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32942
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn QWPR-Q11

Pieni hetki