Rosefield The Boxy QWSG-Q03 White Sunray/Mesh/Gold

d:The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä neliskulmainen retrokello tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston. White Sunray/Mesh/Gold -mallissa on kullanvärinen teräsranneke, joka on 16 mm leveä ja säädettävissä 13,5 - 19 cm pituuteen. Tämä malli onkin täydellinen jopa kaikkein siroimpiin ranteisiin! Valkoisessa kellotaulussa kulkevat kullanväriset indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustu myös malliston muihin trendikkäisiin tuotteisiin! Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero QWSG-Q03

Sku: 32950

;
74,00 €
-25%

Rosefield The Boxy QWSG-Q03 White Sunray/Mesh/Gold

Rosefield The Boxy QWSG-Q03 White Sunray/Mesh/Gold

Tuotekoodi: 32950

Rosefield The Boxy QWSG-Q03 White Sunray/Mesh/Gold 0 0

Väliaikaisesti loppu

99,00 €

74,00 €

Tuotekuvaus

The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä neliskulmainen retrokello tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston.

White Sunray/Mesh/Gold -mallissa on kullanvärinen teräsranneke, joka on 16 mm leveä ja säädettävissä 13,5 - 19 cm pituuteen. Tämä malli onkin täydellinen jopa kaikkein siroimpiin ranteisiin! Valkoisessa kellotaulussa kulkevat kullanväriset indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustu myös malliston muihin trendikkäisiin tuotteisiin!

Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero QWSG-Q03

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32950
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen pituus 140 - 195 mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn QWSG-Q03

Pieni hetki