Secrid Cardprotector C-10 Jubileum Limited Edition

d:Secrid Cardprotector C-10 Jubileum -korttikotelo on Limited Edition -malli. 10 vuotta on ehtinyt kulua siitä, kun ensimmäinen Cardprotector valmistettiin. Sinä aikana Secrid on valmistanut yli 10 miljoonaa korttikoteloa ja lompakkoa. Tämä malli juhlistaa molempia merkkipaaluja. Cardprotector C-10 on kevyt ja käytännöllinen lompakko, joka on valmistettu alumiinista, ja siinä on tyylikkäät kuvioinnit sekä korttikotelon pohjassa että sivulla. Lompakkoon mahtuu 6 korttia (5 tavallista korttia ja 1 kohokuvioitu kortti, tai 4 kohokuvioitua ja 6 litteää korttua), jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Tästä on helppo valita haluamansa kortti. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa. Hanki myös kätevät lisäosat Cardprotector-korttikoteloosi: Secrid Addition Slide , jonka avulla Cardprotectoriin sopivat korttien lisäksi hyvin esimerkiksi setelit, käyntikortit, pieni määrä kolikoita tai parkkilipukkeet. Secrid Moneyband , jolla voit liittää kaksi Cardprotectoria yhteen tai liittää Additional Slide osa Cardprotectoriisi. Moneyban pitää myös kuitit ja setelit kätevästi paikoillaan. Secrid-lompakot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin.  Lompakon ulkomitat: 102 x 63 x 8 mm. Paino: 48g Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 40344

;
34,95 €

Secrid Cardprotector C-10 Jubileum Limited Edition

Secrid Cardprotector C-10 Jubileum Limited Edition

Tuotekoodi: 40344

Secrid Cardprotector C-10 Jubileum Limited Edition 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

34,95 €

Tuotekuvaus

Secrid Cardprotector C-10 Jubileum -korttikotelo on Limited Edition -malli. 10 vuotta on ehtinyt kulua siitä, kun ensimmäinen Cardprotector valmistettiin. Sinä aikana Secrid on valmistanut yli 10 miljoonaa korttikoteloa ja lompakkoa. Tämä malli juhlistaa molempia merkkipaaluja. Cardprotector C-10 on kevyt ja käytännöllinen lompakko, joka on valmistettu alumiinista, ja siinä on tyylikkäät kuvioinnit sekä korttikotelon pohjassa että sivulla. Lompakkoon mahtuu 6 korttia (5 tavallista korttia ja 1 kohokuvioitu kortti, tai 4 kohokuvioitua ja 6 litteää korttua), jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Tästä on helppo valita haluamansa kortti. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.

Hanki myös kätevät lisäosat Cardprotector-korttikoteloosi:

  • Secrid Addition Slide , jonka avulla Cardprotectoriin sopivat korttien lisäksi hyvin esimerkiksi setelit, käyntikortit, pieni määrä kolikoita tai parkkilipukkeet.
  • Secrid Moneyband , jolla voit liittää kaksi Cardprotectoria yhteen tai liittää Additional Slide osa Cardprotectoriisi. Moneyban pitää myös kuitit ja setelit kätevästi paikoillaan.

Secrid-lompakot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin. 

Lompakon ulkomitat: 102 x 63 x 8 mm.

Paino: 48g

Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 40344
Brändi Secrid
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki