Seiko Astron SSE019 Limited Edition Chronograph on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Astron SSE019 Limited Edition Chronograph

3 100,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
16033

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Näitä tyylikkäitä ja huolellisesti viimeisteltyjä Seiko Astron SSE019J1 Limited Edition Chronograph kelloja valmistetaan vain 3000kpl, joista vain kaksi tulee Suomeen. Molemmat näistä ovat saatavilla ainoastaan meidän kauttamme. 

Seiko Astron SSE019J1 Limited Edition Chronograph on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja se ottaa ajan GPS sateliiteista. Se kuuluu uudemman sukupolven Astron kelloihin. Nämä uudet Astronit ovat 30% edeltäjiään pienempiä ja niissä on kronografi eli ajanotto.

Kuten aiemmatkin Astron mallit, ne ottavat ajan GPS sateliiteista. Seiko SSE019J1 kello pysyy siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Rannekellon tarkka GPS-siru synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Se tunnistaa 39 aikavyöhykettä, joten kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Siinä on myös perpetual-kalenteri vuoteen 2100 saakka, joten se osaa vaihtaa päivyrin päivämäärän aina oikeaksi kuun vaihtuessa, eli se ottaa huomioon kuukausien pituuksien erot. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Tämän mustanpuhuvan kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta ja kevyestä, mustaksi pinnoitetusta titaanista. Myös kellon ranneke on valmistettu titaanista ja siinä on tuplapainimilla varustettu lukitus. Se on siis todella kevyt ranteessa. Kellon tyylikästä mustaa taulua suojaava lasi on safiirilasia, jonka pinta on käsitelty heijastamattomaksi. Kellon bezel, eli aikakehä on valmistettu mustasta keramiikasta.  Kello on 100m/10atm vesitiiivis. Kellon rungon leveys on 44,6mm ja paksuus 13,3mm.

Tiedustelut ja varaukset koskien Seiko Astron sarjan kelloja voitte lähettää myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Lisätietoja
SKU 16033
Brändi Seiko
Kategoria Miesten kellot
Takuu 2 vuotta
mpn SSE019

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.