Seiko SNE483P1 Solar

d:Seiko SNE483P1 Solar -kellossa on syvänsininen kellotaulu. Kello saa käyntivoimansa valosta, jota laitteen tehokkaat aurinkokennot varastoivat kellon akkuun. Pimeän tullen näet myös yhä kellonajan, kiitos SNE483P1:n luminoituvien viisarien ja indeksien. Kellotaulusta löytyy lisäksi päivyri. Tässä mallissa kellotaulu on syvänsininen ja ranneke rungon tapaan ruostumatonta terästä. Hardlex-mineraalilasi, 100 m vesitiiveys sekä laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. 42mm runko kätkee sisäänsä laadukkaan V157-kaliiperin koneiston, joka toimii ilman valonlähdettäkin moitteetta peräti 6 kuukautta akun ollessa täynnä. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34166

;
194,00 €
-25%

Seiko SNE483P1 Solar

Seiko SNE483P1 Solar

Tuotekoodi: 34166

Seiko SNE483P1 Solar 0 0

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

259,00 €

194,00 €

Tuotekuvaus

Seiko SNE483P1 Solar -kellossa on syvänsininen kellotaulu. Kello saa käyntivoimansa valosta, jota laitteen tehokkaat aurinkokennot varastoivat kellon akkuun. Pimeän tullen näet myös yhä kellonajan, kiitos SNE483P1:n luminoituvien viisarien ja indeksien. Kellotaulusta löytyy lisäksi päivyri.

Tässä mallissa kellotaulu on syvänsininen ja ranneke rungon tapaan ruostumatonta terästä. Hardlex-mineraalilasi, 100 m vesitiiveys sekä laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. 42mm runko kätkee sisäänsä laadukkaan V157-kaliiperin koneiston, joka toimii ilman valonlähdettäkin moitteetta peräti 6 kuukautta akun ollessa täynnä. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34166
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SNE483P1

Pieni hetki