Seiko Solar SNE032P1 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Solar SNE032P1

189,00 € 113,40 € Säästät: 75,60 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
42440

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Seiko Solar SNE032P1 -kellossa on selkeä vaalea kellotaulu kultaisen kellokehän ympäröimänä ja kellon kultaiset indeksit ovat merkitty viivoin. Kellosta löytyy päivyri kello kolmen kohdalta. Seikon Solar-kellojen kvartsikoneistot saavat virtansa tehokkaasti energiaa tuottavista aurinkokennoista. Solar-kellot latautuvat nopeasti kaikesta valosta, ei ainoastaan auringonvalosta. Hopeanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on 37 mm leveä ja 9 mm paksu. Teräsranneke on väriltään kulta-hopeinen ja se on kiinnityskohdasta 16 mm leveä. Kello on roiskevesitiivis.

Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 42440
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 37
Rungon paksuus 9
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SNE032P1
payments-logo
2020 All rights reserved.