Sinn 158 The Traditional Bicompax Chronograph Limited Edition

d:Sinn 158 The Traditional Bicompax Chronograph Limited Edition kelloa on valmistettu vain 500 kappaleen rajoitettu erä. Kello pohjautuu 1980 ja 1990 luvuilla myytyyn Sinn malliin, jota myytiin vain todella rajoitettu erä ja siitä on tullut keräilyharvinaisuus. Kellon rungon leveys on 43 mm ja paksuus 15,15 mm. Kellossa on kaareva iskunkestävä akryylilasi. Kellon suuri pilotti bezeli on valmistettu anodisoidusta alumiinista. Rannekkeen "lugiväli", eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys, on 20mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 80 grammaa. Sinn 158 The Traditional Bicompax Chronograph Limited Edition -kellolle myönnetään kahden vuoden virallinen takuu. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain; kumirannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu ja nahkarannekkeisen kellon mukana ei tule työkaluja) Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa. Koneiston tiedot: SW 510 itsensä vetävä automaattikoneisto 27 kiveä 28800 värähdystä tunnissa sekuntiviisarin pysäytys toiminto magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan Rungon tiedot: valmistettu helmipuhalletusta ruostumattomasta teräksestä iskunkestävä akryylilasi takakansi ruuvikiinnityksellä kierrelukittu nuppi vesitiiviys 10 bar/100m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset. matalapaineen kesto

Sku: 38379

;
2 590,00 €

Sinn 158 The Traditional Bicompax Chronograph Limited Edition

Sinn 158 The Traditional Bicompax Chronograph Limited Edition

Tuotekoodi: 38379

Sinn 158 The Traditional Bicompax Chronograph Limited Edition 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

2 590,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Sinn 158 The Traditional Bicompax Chronograph Limited Edition kelloa on valmistettu vain 500 kappaleen rajoitettu erä. Kello pohjautuu 1980 ja 1990 luvuilla myytyyn Sinn malliin, jota myytiin vain todella rajoitettu erä ja siitä on tullut keräilyharvinaisuus. Kellon rungon leveys on 43 mm ja paksuus 15,15 mm. Kellossa on kaareva iskunkestävä akryylilasi. Kellon suuri pilotti bezeli on valmistettu anodisoidusta alumiinista. Rannekkeen "lugiväli", eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys, on 20mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 80 grammaa. Sinn 158 The Traditional Bicompax Chronograph Limited Edition -kellolle myönnetään kahden vuoden virallinen takuu. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain; kumirannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu ja nahkarannekkeisen kellon mukana ei tule työkaluja)

Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa.

Koneiston tiedot:

 • SW 510
 • itsensä vetävä automaattikoneisto
 • 27 kiveä
 • 28800 värähdystä tunnissa
 • sekuntiviisarin pysäytys toiminto
 • magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan

Rungon tiedot:

 • valmistettu helmipuhalletusta ruostumattomasta teräksestä
 • iskunkestävä akryylilasi
 • takakansi ruuvikiinnityksellä
 • kierrelukittu nuppi
 • vesitiiviys 10 bar/100m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset.
 • matalapaineen kesto

Tekniset tiedot

Tuotenumero 38379
Brändi Sinn
Koneisto Automaatti
Lasi Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 180 - 215 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn 158.010

Pieni hetki