Sinn 206 St Ar

d:Sinn 206 St Ar -kellossa on luminoituvat indeksit sekä viisarit ja heijastamaton safiirilasi. Tässä mallissa on musta kellotaulu ja musta nahkaranneke, jossa punaiset tikkaukset. Ominaisuuksina ajanotto sekä kaksoispäivyri. Kellon rungon leveys on 43mm ja paksuus 17mm. Rannekkeen lugiväli eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 95 grammaa. Sinn 206 St Ar -kellolle myönnetään kolmen vuoden virallinen takuu. Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa. Koneiston tiedot: Valjoux 7750 Itsensä vetävä automaattikoneisto 25 kiveä 28800 värähdystä tunnissa sekuntiviisarin pysäytys toiminto magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan Rungon tiedot: valmistettu kiillotetusta/satinoisdusta ruostumattomasta teräksestä heijastamaton safiirilasi takakansi ruuvikiinnityksellä, safiirilasi ikkuna kierrelukittu nuppi vesitiiviys 30 bar/300m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset ja on valmistettu DIN 8306 standardin sukellusnormin mukaisesti. DNV GL sertifikaatti. Täyttää myös Euroopan unionin sukellusvälinestandardin EN 250 / EN14143. matalapaineen kesto Sinn Teknologiat tässä kellossa: Captive Bezel: Sinnin teknologia, jossa kellon bezel eli aikakehä on suunniteltu niin että se ei pääse irtoamaan. Monissa kelloissa aikakehä on kiinni yksinkertaisella "snap-in" lukitusmekanismilla, joka kellon saadessa kovan iskun voi irrota. Sinnin kehittämä Captive Bezel teknologia on kehitetty tämän heikkouden voittamiseksi. Ar-Dehumidifying Technology ratkaisee mekaanisten kellojen perusongelman: Öljyjen ikääntymisen, joka johtuu kosteudesta kellon kuoren sisällä. Koneisto on istutettu lähes kosteudettomaan tilaan, joka on seurausta kolmesta komponentista: kuivaus kapselista, EDR-tiivisteistä sekä suojakaasusta. Painimissa D3-system: D3-systeemissä kellon painonupit  ja kruunun varsi on istutettu suoraan runkorankenteeseen, joka luo täydellisen sulun. Tällainen rakenne luo paremman suojan iskuja, pölyä ja kosteutta vastaan.

Sku: 34600

;
3 240,00 €

Sinn 206 St Ar

Sinn 206 St Ar

Tuotekoodi: 34600

Sinn 206 St Ar 0 0

Väliaikaisesti loppu

3 240,00 €

Tuotekuvaus

Sinn 206 St Ar -kellossa on luminoituvat indeksit sekä viisarit ja heijastamaton safiirilasi. Tässä mallissa on musta kellotaulu ja musta nahkaranneke, jossa punaiset tikkaukset. Ominaisuuksina ajanotto sekä kaksoispäivyri. Kellon rungon leveys on 43mm ja paksuus 17mm. Rannekkeen lugiväli eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 95 grammaa. Sinn 206 St Ar -kellolle myönnetään kolmen vuoden virallinen takuu.

Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa.

Koneiston tiedot:

 • Valjoux 7750
 • Itsensä vetävä automaattikoneisto
 • 25 kiveä
 • 28800 värähdystä tunnissa
 • sekuntiviisarin pysäytys toiminto
 • magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan

Rungon tiedot:

 • valmistettu kiillotetusta/satinoisdusta ruostumattomasta teräksestä
 • heijastamaton safiirilasi
 • takakansi ruuvikiinnityksellä, safiirilasi ikkuna
 • kierrelukittu nuppi
 • vesitiiviys 30 bar/300m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset ja on valmistettu DIN 8306 standardin sukellusnormin mukaisesti. DNV GL sertifikaatti. Täyttää myös Euroopan unionin sukellusvälinestandardin EN 250 / EN14143.
 • matalapaineen kesto

Sinn Teknologiat tässä kellossa:

 • Captive Bezel: Sinnin teknologia, jossa kellon bezel eli aikakehä on suunniteltu niin että se ei pääse irtoamaan. Monissa kelloissa aikakehä on kiinni yksinkertaisella "snap-in" lukitusmekanismilla, joka kellon saadessa kovan iskun voi irrota. Sinnin kehittämä Captive Bezel teknologia on kehitetty tämän heikkouden voittamiseksi.
 • Ar-Dehumidifying Technology ratkaisee mekaanisten kellojen perusongelman: Öljyjen ikääntymisen, joka johtuu kosteudesta kellon kuoren sisällä. Koneisto on istutettu lähes kosteudettomaan tilaan, joka on seurausta kolmesta komponentista: kuivaus kapselista, EDR-tiivisteistä sekä suojakaasusta.
 • Painimissa D3-system: D3-systeemissä kellon painonupit  ja kruunun varsi on istutettu suoraan runkorankenteeseen, joka luo täydellisen sulun. Tällainen rakenne luo paremman suojan iskuja, pölyä ja kosteutta vastaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34600
Brändi Sinn
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 300m / 30atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki