Sinn 3005 Hunting watch 3006.011

d:Sinn 3005 Hunting watch 3006.011-kello on erityisesti jokaisen metsästäjän unelma. Kellossa on kuunvalo näyttö, joka on sijoitettu tarkoituksella kello kuuteen. Siinä on luminoituva kuu, jotta sen näkee myös pimeässä. Tarina tämän erikoistoiminnon takana on se, että metsästät tarvisevat oikeat valo-olosuhteet onnistuneeseen yöjahtiin. Useimmissa maissa laki kieltää keinotekoisen valon avulla tapahtuvan metsästyksen. Tämä vuoksi, jotta yöllinen jahti onnistuisi tarvitaan riittävästi kuun valoa. Sinn 3005 Hunting watch 3006.011 kertoo, kun valoa on riittävästi onnistuneen jahdin aikaan saamiseksi. Muita ominaisuuksia: ajanotto, 24h näyttö, viikonpäivänäyttö sekä kuukausinäyttö. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain; kumirannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu ja nahkarannekkeisen kellon mukana ei tule työkaluja) Kellon rungon leveys on 44mm ja paksuus 15,5mm. Rannekkeen "lugiväli" eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 107grammaa. Sinn 3005 Hunting watch 3006.011 -kellolle myönnetään 2 vuoden virallinen takuu. Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa. Koneiston tiedot: Valjoux 7751 itsensä vetävä automaattikoneisto 25 kiveä 28800 värähdystä tunnissa sekuntiviisarin pysäytys toiminto iskunkestävyys DIN ISO 1413 standardin mukaan magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan Rungon tiedot: valmistettu satiininviimeistellystä ruostumattomasta teräksestä safiirilasi etu- ja takapuolella takakansi ruuvikiinnityksellä kierrelukittava nuppi vesitiiviys 20 bar/200m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset. matalapaineen kesto Sinn Teknologiat tässä kellossa: Painimissa ja kruunussa D3-system: D3-systeemissä kellon painonupit ja kruunun varsi on istutettu suoraan runkorankenteeseen, joka luo täydellisen sulun. Tällainen rakenne luo paremman suojan iskuja, pölyä ja kosteutta vastaan. Kellon rungossa on käytetty myös TEGIMENT käsittelyä, jonka ansiosta teräs on erityisen kovaa ja vaikeasti naarmutettava. TEGIMENT käsittely nostaa metallin kovuusastetta merkittävästi. Ar-Dehumidifying Technology ratkaisee mekaanisten kellojen perusongelman: Öljyjen ikääntymisen, joka johtuu kosteudesta kellon kuoren sisällä. Koneisto on istutettu lähes kosteudettomaan tilaan, joka on seurausta kolmesta komponentista: kuivaus kapselista, EDR-tiivisteistä sekä suojakaasusta.

Sku: 31406

;
3 750,00 €

Sinn 3005 Hunting watch 3006.011

Sinn 3005 Hunting watch 3006.011

Tuotekoodi: 31406

Sinn 3005 Hunting watch 3006.011 0 0

Väliaikaisesti loppu

3 750,00 €

Tuotekuvaus

Sinn 3005 Hunting watch 3006.011-kello on erityisesti jokaisen metsästäjän unelma. Kellossa on kuunvalo näyttö, joka on sijoitettu tarkoituksella kello kuuteen. Siinä on luminoituva kuu, jotta sen näkee myös pimeässä. Tarina tämän erikoistoiminnon takana on se, että metsästät tarvisevat oikeat valo-olosuhteet onnistuneeseen yöjahtiin. Useimmissa maissa laki kieltää keinotekoisen valon avulla tapahtuvan metsästyksen. Tämä vuoksi, jotta yöllinen jahti onnistuisi tarvitaan riittävästi kuun valoa. Sinn 3005 Hunting watch 3006.011 kertoo, kun valoa on riittävästi onnistuneen jahdin aikaan saamiseksi. Muita ominaisuuksia: ajanotto, 24h näyttö, viikonpäivänäyttö sekä kuukausinäyttö. Sinn kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa (Teräsrannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu, lukkoliima sekä kuusiokulma-avain; kumirannekkeisen kellon mukana toimitetaan ranneketyökalu ja nahkarannekkeisen kellon mukana ei tule työkaluja)

Kellon rungon leveys on 44mm ja paksuus 15,5mm. Rannekkeen "lugiväli" eli rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22mm. Kellon runko ilman ranneketta painaa 107grammaa. Sinn 3005 Hunting watch 3006.011 -kellolle myönnetään 2 vuoden virallinen takuu.

Oletko kiinnostunut tästä kellosta toisella rannekkeella, tai mistä tahansa muusta Sinn-rannekellosta? Voimme tilata minkä tahansa Sinn-kellon sinua varten nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. ja kerro mikä kello sinua kiinnostaa.

Koneiston tiedot:

 • Valjoux 7751
 • itsensä vetävä automaattikoneisto
 • 25 kiveä
 • 28800 värähdystä tunnissa
 • sekuntiviisarin pysäytys toiminto
 • iskunkestävyys DIN ISO 1413 standardin mukaan
 • magneettisuojattu DIN 8309 standardin mukaan

Rungon tiedot:

 • valmistettu satiininviimeistellystä ruostumattomasta teräksestä
 • safiirilasi etu- ja takapuolella
 • takakansi ruuvikiinnityksellä
 • kierrelukittava nuppi
 • vesitiiviys 20 bar/200m. Täyttää myös DIN 8310 standardin vesitiiviys vaatimukset.
 • matalapaineen kesto

Sinn Teknologiat tässä kellossa:

 • Painimissa ja kruunussa D3-system: D3-systeemissä kellon painonupit ja kruunun varsi on istutettu suoraan runkorankenteeseen, joka luo täydellisen sulun. Tällainen rakenne luo paremman suojan iskuja, pölyä ja kosteutta vastaan.
 • Kellon rungossa on käytetty myös TEGIMENT käsittelyä, jonka ansiosta teräs on erityisen kovaa ja vaikeasti naarmutettava. TEGIMENT käsittely nostaa metallin kovuusastetta merkittävästi.
 • Ar-Dehumidifying Technology ratkaisee mekaanisten kellojen perusongelman: Öljyjen ikääntymisen, joka johtuu kosteudesta kellon kuoren sisällä. Koneisto on istutettu lähes kosteudettomaan tilaan, joka on seurausta kolmesta komponentista: kuivaus kapselista, EDR-tiivisteistä sekä suojakaasusta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31406
Brändi Sinn
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Vihreä
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 3 vuotta
mpn 3006.011

Pieni hetki